Setari Cookie-uri

Acest tanar a asteptat doi ani pentru a face pasul cel mare. Ce s-a intamplat apoi? INCREDIBIL

O poveste reala. Nimeni nu se astepta ca acesta sa fie finalul.

O fata de doar 14 ani lucra la magazinul parintilor sai. Intr-o zi, un baietel de 12 ani si tatal sau au venit pentru a cumpara un ziar. Imediat ce a vazut-o pe tanara, baiatul a ramas fara cuvinte. A fost dragoste la prima vedere.

Zi de zi, timp de mai bine de doi ani, baiatul intra in magazin si cumpara un baton de ciocolata. Fiecare baton avea un autocolant mic, abia vizibil, cu numele magazinului pe el. Copilul era atat de timid incat ii era dificil sa si vorbeasca in preajma fetei.

Dupa doi ani de cumparat batoane de ciocolata in fiecare zi, tanara s-a mutat intr-un alt oras. In locul ei era un barbat care vindea. Baiatul a continuat sa mearga timp de cateva saptamani, insa apoi a renuntat. Era devastat.

Multi ani mai tarziu, baiatul, acum un tanar, mergea la facultate. Intr-o zi, in timp ce se plimba prin campus, a observat pe o banca o fata plangand. A mers la ea pentru a o intreba daca are nevoie de ajutor. Cu capul in palme, ea i-a marturisit ca nu este deloc bine… tanarul si-a pus cartile jos si s-a asezat langa ea. Fata nu a vrut sa ii dea detalii, spunandu-i doar ca baiatul pe care il iubea din tot sufletul si cu care credea ca isi va petrece restul vietii a parasit-o.

Citește și:

Au stat in tacere, unul langa altul, mai bine de o ora. La un moment dat, baiatul s-a ridicat si a plecat; pauza lui se terminase si trebuia sa mearga la cursuri. Dupa ce a plecat, fata si-a dat seama ca el isi uitase agenda si cartile pe iarna, in fata bancii. Tanara, inca plangand, a deschis prima carte – voia sa ii stie numele si programul de la facultate pentru a ii returna cartile.

Nu era nimic scris… in schimb a dat peste 763 de ambalaje de ciocolata cu biletele de dragoste scrise pe spatele fiecarui ambalaj. Fiecare ambalaj avea si un mic autocolant, pe care erau scrise numele si adresa magazinului parintilor sai, acelasi magazin la care tanara a lucrat cand era mica. Acele scrisori de dragoste erau scrise pentru ea.

A inceput din nou sa planga… insa de data aceasta erau alte lacrimi… de fericire.

Aceasta poveste este spusa acum… de o alta fata de 14 ani, care lucreaza in acelasi magazin. Ea spune clientilor sai cum bunicii ei s-au intalnit in urma cu 60 de ani.

Citește și:

foto prima pagina: llaszlo, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.