Setari Cookie-uri

Scrisoare deschisa pentru jumatatea mea mai buna: SORA MEA

O scrisoare sincera pentru sora mea, singura care mi-a fost alaturi in cele mai dificile momente ale vietii mele.

Draga surioara,

Felicitari… ai castigat prestigiosul titlu de a fi jumatatea mea mai buna. Acum esti legata de mine pentru totdeauna. Ai fost o surpriza pentru mine si ma bucur ca existi. Cand ma uit la viata mea, pot spune ca nu ma pot imagina fara tine.

Probabil ca ar trebui sa iti multumesc pentru lucrurile pe care le-ai facut pentru mine. Iti sunt recunoscatoare ca m-ai protejat si m-ai iubit neconditionat. Iti multumesc pentru ca ai fost acolo pentru mine si m-ai ajutat sa trec peste toate problemele; ai plans cu mine la greu, m-ai tinut in brate si mi-ai oferit consolare cand nimeni nu ma intelegea si te-ai bucurat pentru mine cand eram fericita.

Cand am trecut prin unele dintre cele mai dificile zile din viata mea.. tu ai fost acolo. Nu trebuia sa spui nimic, doar prezenta ta ma facea sa ma simt mai bine.

Am avut si noi dificultatile noastre… ca orice surori. Dar sunt fericita ca am trecut peste ele. Iti multumesc ca esti in continuare cea mai buna prietena a mea. Iti multumesc ca nu ai plecat de langa mine cand toata lumea m-a parasit. Iti multumesc ca nu m-ai lasat niciodata pentru altii… Iti multumesc ca nu ma judeci.. Iti multumesc pentru ca imi spui ce am nevoie sa aud, chiar si atunci cand nu merit… Iti multumesc pentru ca ma pastrezi in inima ta… Iti multumesc pentru ca esti cealalta jumatate a mea, cea mai buna prietena a mea, sora mea.

Citește și:

Nu exista cuvinte pentru a descrie relatia unica pe care o avem. Iti multumesc de milioane de ori pentru ca ma iubesti.

Uneori te urasc… dar intotdeauna te iubesc!

foto prima pagina: Maryna Kulchytska, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.