Setari Cookie-uri

Aceasta tanara astepta ca iubitul sau sa o ceara de sotie. Insa nu credea ca se va intampla asta

Erau impreuna de mai bine de opt ani. Si ea astepta sa fie ceruta in casatorie.

Se intelegeau foarte bine, intre ei nu existau certuri, discutii dificile sau neintelegeri. Erau parca facuti unul pentru celalalt… asta pana intr-o zi… cand ea a adus vorba despre casatorie. Erau impreuna de mai bine de opt ani; toate prietenele fetei erau deja casatorite. Pana recent, ei nu ii pasa foarte mult de casatorie. Insa trecerea anilor, insistentele mamei sa o vada in rochie de mireasa si discutiile cu prietenele ei au facut-o sa isi schimbe parerea.

Voia sa se casatoreasca! Asa ca i-a spus. Tanarul nu era inca pregatit pentru asta. Vorbisera de multe ori despre nunta, stiau chiar si cele mai mici detalii… insa avea nevoie de timp. Voia sa aiba o slujba bine platita si abia apoi era pregatit pentru a isi intemeia o familie.

Dupa o discutie foarte lunga si serioasa… au decis sa se desparta. El a plecat din oras, incercand sa o uite. I se rupea inima cand mergea prin locuri care ii aminteau de ea.

Citește și:

Au trecut cinci ani… el a mai cautat-o in aces timp, insa ea nu a mai vrut sa stie de el. Dupa un timp, tanarul a decis sa isi refaca viata. A intalnit o fata care il iubea enorm si care il facea fericit. Trei ani mai tarziu, el s-a casatorit… in orasul natal. Imediat dupa nunta, a intalnit-o pe ea, cea care i-a furat inima pentru prima data. Cu lacrimi in ochi, ea l-a intrebat:

“Cum ai indraznit sa te casatoresti chiar de ziua mea? Cum ai indraznit sa folosesti florile mele preferate pentru decoratiuni? Cum ai indraznit sa folosesti melodia mea preferata pentru primul dans?”

El a prins-o de mana si a tras-o catre el. In acel moment o lacrima i-a cazut pe obraz:

“Pentru ca asa mi-am imaginat ca tu esti mireasa mea.”

Nu il parasi pentru ca nu este pregatit sa te ceara de sotie. Doar o data in viata ai posibilitatea de a gasi dragostea adevarata.

Citește și:

foto prima pagina: Yana Godenko, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.