A postat aceasta imagine pe retelele de socializare. Ce s-a intamplat apoi?

A postat aceasta imagine pe retelele de socializare. Ce s-a intamplat apoi?

Aceasta tanara a postat o fotografie cu ea pe retelele de socializare. Ce a urmat a lasat-o fara cuvinte.

Claire Shepherd, o tanara din Marea Britanie, a aplicat pentru un job la o companie locala. Tanara habar nu avea de ceea ce urma sa se intample... in mai putin de o ora ea a trecut de la fericire la tristete... apoi la manie si dezgust. Retail jobs

Claire, in varsta de 27 de ani, a postat recent pe Facebook cateva randuri in care si-a spus povestea.

"Astazi am reusit sa obtin un loc de munca... si am fost concediata in jumatate de ora." - spune tanara, potrivti Dailymail.

Claire a avut un interviu prin telefon; acesta a decurs foarte bine, iar la finalul conversatiei a primit jobul. Apoi, compania a trimis un email in care i-au explicat motivele pentru care renunta la colaborarea cu ea:

"In timp ce citeam nu imi venea sa cred. Au mentionat ca toate tatuajele mele trebuie sa fie acoperite deoarece stilul meu poate deranja anumite persoana. Crezand ca este doar un e-mail standard mai vechi al companiei si ca punctele de vedere s-au schimbat, le-am trimis un raspuns in care le-am explicat ca am tatuaje si pe mana si ca sper ca acestea nu imi vor afecta noul loc de munca.

Am fost socata cand au raspuns si au spus ca nu mai pot fi angajata lor deoarece nu imi pot acoperi tatuajele." - a mai spus tanara.

foto interior si prima pagina: someecards, Twitter

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri