Setari Cookie-uri

Ce se intampla daca mancam hrean mai des

Beneficiile nestiute ale hreanului. Iata de ce este bine sa il includem in alimentatia noastra.

Cu un gust aromat si condimentat, hreanul este folosit atat la gatit, cat si in medicina naturista pentru tratarea diverselor afectiuni. Radacinile au un continut bogat de vitamine, de substante cu efect antibacterian, dar si de uleiuri eterice cu efect calmant.

Hreanul se poate folosi in stare cruda, proaspat, ras, pentru a da gust mancarurilor, fiind apreciat pentru aroma speciala si pentru gustul picant, dar si sub forma de tinctura, energizant, sirop sau vin tonic, ca medicament natural.

Stiati ca hreanul este bun in afectiunile cardiovasculare?

Mai multe detalii pe Realitatea.net

foto prima pagina: Jiri Hera, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.