A venit toamna, ceea ce inseamna ca, oficial, suntem in sezonul dovlecilor. Si de ce sa nu profitam de acestia pentru a pregati retete inedite si foarte usoare?

Par deshidratat, aspru si lipsit de stralucire? Am gasit solutia!

Prima reteta de pe lista este negresa cu dovleac - va dati seama cum miroase in casa cand bagam aceasta minunatie la cuptor?

Ingredientele necesare: 2 la numar - amestec praf de negresa (gasim in comert) si piure de dovleac (piure-ul se realizeaza din dovleacul copt, care este pasat cu ajutorul unui blender sau cu furculita).

Ce este de facut: se amesteca praful de negresa cu piure-ul de dovleac (o cana de piure; in cazul in care vreti sa fie cu mai multa aroma de dovleac, adaugati mai mult piure). Se pune aluatul in tava si se baga la cuptor pentru 25 de minute.

foto interior si prima pagina: Stolyevych Yuliya, Shutterstock

Haine cu croi lejer pentru toamna
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: