Setari Cookie-uri

Cum sa iti deschizi parul la culoare cu aceste TREI INGREDIENTE NATURALE?

Par ombre chiar la tine acasa? Sau vrei doar cateva suvite mai deschise la culoare? Iata ca se poate cu acest super truc.

Imi doresc de foarte mult timp sa imi fac parul ombre, insa niciodata nu am avut curajul de a merge la salonul de cosmetica; parul meu este natural si imi este mila sa bag tot felul de vopsele in el care, intr-un final, il vor usca si il vor arde.

Insa iata ca exista o modalitate naturala pentru a deschide parul la culoare; nici macar nu trebuie sa mergem la coafor. Fara decolorant, fara vopsea si fara chimicale... doar produse naturale, pe care cu siguranta le avem prin casa.

Ingredientele necesare:

- un pliculet de ceai de musetel (sau chiar mai multe daca vrem sa deschidem parul si mai mult);
- o lingura de miere;
- o lingura de suc de lamaie.

Cum procedam:

- infuzam pliculetul de ceai intr-o cantitate mica de apa (aproximativ 2-3 linguri) fierbinte;
- adaugam sucul de lamaie si mierea si amestecam bine.
- aplicam amestecul pe zonele parului pe care dorim sa il deschidem la culoare si lasam sa actioneze intre 15 si 30 de minute (indicat este sa acoperim parul cu un prosop cald pentru ca tratamentul sa actioneze mai bine).
- spalam parul si aplicam un balsam.

Citește și:

In functie de cat de deschis vrem sa fie parul nostru, putem folosi acest tratament de doua-trei ori pe saptamana - pana cand ajunge la nuanta dorita. Amestecul rezista pana la doua saptamani daca este tinut in frigider.

foto prima pagina: Premiumvectors, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.