Aceste statui au devenit cunoscute in intreaga lume datorita povestii lor incredibile, care iti va rupe inima.
Cele doua statui reprezinta un barbat si o femeie si sunt realizate din lamele metalice. La inceput, ele stau fata in fata. Dupa un timp, incep sa se miste si ajung tot mai aproape una de cealalta. Apropierea lor continua, au un moment scurt de contact, in care nici macar nu se opresc cand se intalnesc. Isi continua drumul pana cand se indeparteaza din nou una de cealalta.

Top 3 cele mai frumoase povesti de dragoste din istorie

foto interior si prima pagina: olyagrebelnaya, Instagram

Statuile, proiectate si construite de Tamara Studio in 2007, se gasesc in Batumi, Georgia, si reprezinta personajele principale din cartea Ali si Nino, una dintre cele mai celebre povesti de dragoste.

"In ajunul Primului Razboi Mondial, in Baku, Azerbaidjan, Ali Han Sirvanshir este un elev de liceu care se trage dintr-o familie musulmana aristocrata si mandra. Tanarul e indragostit de incantatoarea Nino Kipiani, o frumoasa printesa gruzina. Desi tatal lui Ali sustine trup si suflet stilul de viata asiatic, baiatul cunoaste valorile europene invatand intr-un liceu rusesc si intretinand o relatie tandra cu o crestina, adepta convinsa a Occidentului. Cand razboiul le ameninta viitorul, Ali trebuie sa aleaga intre devotamentul fata de patrie si dragostea pentru Nino." - este descrierea facuta acestei carti de catre editura All.

Un baietel de sapte ani a ajutat o fetita saraca, de la orfelinat

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: