Setari Cookie-uri

Fotograful a sters toate defectele femeii in Photoshop. Ce a facut sotul ei? GENIAL

La cerintele clientei sale, un fotograf a modificat toate defectele femeii in Photoshop. Cand a vazut pozele finale, sotul ei a facut ASTA.

Un fotograf a impartasit povestea unui cuplu pe contul sau de Facebook. Dupa o sedinta foto, clienta i-a cerut sa ii “stearga” toate defectele; pozele finale erau cadou pentru sotul ei.

Potrivit fotografului, femeia a avut cateva cerinte: sa ii intinda pielea, sa dispara ridurile, sa ascunda grasimea si celulita.

La trei zile dupa Craciun, Haltom a primit un mesaj neasteptat de la sotul clientei:

Cand am deschis albumul pe care ea mi l-a oferit cadou… inima mea s-a oprit. Aceste imagini… sunt minunate si clar esti un fotograf foarte talentat… dar aceasta nu este sotia mea.


Cand i-ai acoperit semnele din nastere, ai luat si dovada nasterii copiilor mei. Cand i-ai sters ridurile, ai luat doua decenii de rasete si griji. Cand i-ai ascuns celulita, ai luat dragostea ei de a gati si toate bunatatile pe care le-am mancat de-a lungul anilor.

Citește și:


Vazand aceste imagini am inteles ca nu ii spun suficient de des cat de mult o iubesc si cat inseamna pentru mine. Aude asta atat de rar, incat a crezut ca aceste imagini photoshopate sunt ceea ce imi doresc… si eu nu vreau sa arate asa. Trebuie sa fiu un sot mai bun, iar pentru restul zilelor mele o voi celebra cu toate imperfectiunile ei. Multumesc pentru aceste poze, ele sunt cele care mi-au deschis ochii.

sursa imagine interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.