Setari Cookie-uri

Video: Uite cum arata o nunta de 31 de milioane de dolari

Pana si Kim Kardashian si-ar dfori o astfel de nunta. Totul este ca in povesti.

Credeati ca nunta lui Kim Kardashian a fost scumpa? Vedeta si Kanye West au cheltuit 12 milioane de dolari pentru ziua cea mare.

Din pacate pentru ea, nunta lui Kim este modesta in comparatie cu aceasta nunta de poveste. Potrivit Forbes, Angela Yeung (actrita, cantareata si model de origine chineza) a reusit sa cheltuiasca 31 de milioane de dolari pe nunta ei.

foto: Instagram, ElieSaab

Yeung este considerata "Kim Kardashian a Chinei" si multi spun ca aceasta a vrut sa arate lumii intregi ca are mai multi bani decat toti membrii Kardashian uniti.

Nunta lui William cu Kate Middleton a costat 34 de milioane de dolari (si aici vorbim despre o nunta regala).

Va intrebati cum arata o nunta de 31 de milioane de dolari? Ei bine, imaginati-va ca intreaga sala de ceremonie este umpluta cu trandafiri. Peste tot exista monitoare care afiseaza fotografii ale cuplului de la o sedinta foto inainte de nunta facuta in Paris, in fata Turnului Eiffel, in care mireasa imbraca rochii Elie Saab Couture.

Citește și:

foto: Instagram, ElieSaab

Inelul de logodna a costat 1,5 milioane de dolari si a fost realizat de bijutierul Chaumet; inelul are un diamant in forma de para de cinci carate, cu alte diamante in jurul acestuia.

foto: Instagram, angelababyct

Pentru ceremonie, Angela a purtat o rochie Christian Dior personalizata, care a fost realizata in cinci luni. Rochia contine 35 de metri de satin organza, 50 de metri de tul si o trena lunga de trei metri.

La petrecere au participat 2000 de persoane, tortul a fost unul in forma de carusel, realizat intr-o luna.

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.