Acest sat chinezesc abandonat a fost inghitit de natura. Uite cum arata!

Acest sat chinezesc abandonat a fost inghitit de natura. Uite cum arata!

Puterea naturii. Aceste imagini fac inconjurul lumii.

Shengsi, un arhilepag cu aproape 400 de insule aflat la gura de varsare a raului Yangtze din China detine un secret invaluit in timp - un sat de pescari abandonat a fost recuperat de natura. Aceste fotografii realizate de artistul Tang Yuhong, un fotograf creativ din Nanning, ne ofera un tur ar acestui sat pierdut de pe insula Goqui. Retail jobs

"De-a lungul timpului am schimbat literalmente fata Pamantului, atat de mult incat daunele pe care i le-am facut sunt ireversibile. Ni s-a spus ca Pamantul este pe moarte si ca trebuie sa il salvam. Este o notiune eroica, dar nu a fost foarte eficient pentru a schimba comportamentul nostru de pana acum.


NU ESTE ADEVARAT. Pamantul nu este in pericol… nu inca! A supravietuit unor timpuri mult mai grele decat aceasta, dar se schimba… NOI SUNTEM IN PERICOL.


Extinctii in masa s-au intamplat pe Pamant inainte… si din cauza actiunilor noastre este pe punctul de a se intampla din nou. Ceea ce inseamna ca trebuie sa schimbam cursul actiunilor noastre pentru a avansa… este singurul lucru care poate preveni extinctia noastra. Cea mai buna sansa de supravietuire se afla in continuarea imitarii naturii, inspirandu-ne din puterea ei uimitoare. Considerand miceliul o masa de filamente care ies de sub sol si permit in lumea naturala distribuirea substantelor nutritive si informatii fara un creier central… nu este foarte diferit de internet, care ne permite sa impartasim idei si sa lucram la o forma de viziune comuna pentru un viitor comun.

Intr-o zi, foarte curand, vom fi intrebati: CE AM FACUT? Si vom spune: “AM FACUT TOT CE AM PUTUT”. Trebuie. Pentru ca daca nu o facem, nu va fi nimeni care sa intrebe. Nu ne-am mai confruntat cu o asemenea criza, dar niciodata nu am avut idei bune pentru a rezolva problemele.


Aceasta este singura noastra casa. Astazi puteti alege sa faceti o lume diferita!
" - Morgan Freeman.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri