Setari Cookie-uri

Ceea ce este, este. Opreste-te si citeste!

Sunt doar doua feluri de oameni pe lume: cei care incearca sa-si umple goliciunea interioara si acele persoane foarte rare si deosebite care incearca sa-si vada aceasta goliciune.

Erau trei nave care se aflau in apropierea Titanicului cand acesta s-a scufundat.

Prima dintre ele era cunoscuta sub numele de Sampson. Era la sapte mile departare de Titanic; cei de pe nava au vazut rachetele de semnalizare pentru pericol, insa din cauza ca echipajul era la vanatoare ilegala de foci si nu a vrut sa fie prins, s-au intors si au navigat in directia opusa, departe de Titanic. Aceasta nava ne reprezinta pe noi si oamenii ca noi – care suntem mult prea ocupati gandindu-ne la pacatele si vietile noastre pe care nu le putem recunoaste…. cand cineva este in pericol.

Cea de-a doua nava a fost Californian. Aceasta nava era la o distanta de 14 mile de Titanic, insa era inconjurata de multa gheata; Capitanul a vazut rachetele de semnalizare de culoare alba, dar din cauza conditiilor nefavorabile si a intunericului, el a decis sa se intoarca la somn si sa astepte pana dimineata.

Citește și:

Echipajul a incercat sa se convinga ca nimic nu se va intampla. Aceasta nava reprezinta oamenii care spun ca nu pot face nimic acum. Conditiile nu sunt potrivite pentru ei si asa ajung sa astepte pana cand totul se aranjeaza in favoarea lor.

Cea de-a treia nava a fost Carpathia. Aceasta nava era, de fapt, la 58 de mile departe de Titanic atunci cand au auzit de ce se intampla prin radio. Capitanul acestei nave a ingenuncheat, s-a rugat lui Dumnezeu pentru directie si apoi a intors nava si a mers mai departe prin gheata si intuneric. Aceasta a fost nava care a salvat 705 de oameni de pe Titanic.

Cand capitanul a privit inapoi la muntii de gheata prin care au trecut, el si-a spus ca probabil cineva de sus l-a ajutat sa treaca prin aceasta nebunie curata. Aceasta nava ii reprezinta pe cei care se roaga la Dumnezeu pentru directie si apoi merg fara ezitare.

Citește și:

foto prima pagina: Everett Historical, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.