Un barbat avea trei iubite. La un moment dat, el a decis ca este timpul sa se casatoreasca; trebuia doar sa aleaga femeia pe care urma sa o ceara de sotie. Nu a stat prea mult pe ganduri si a hotarat sa le supuna unui test. El a oferit fiecarei femei cate un cadou de 5.000 de euro… era tare curios sa vada ce vor sa faca femeile cu banii.

Par deshidratat, aspru si lipsit de stralucire? Am gasit solutia!

Prima femeie a decis ca vrea o schimbare radicala. A mers la un salon de infrumusetare de lux, si-a pus extensii, gene false, si-a tatuat sprancenele, apoi si-a cumparat multe haine noi pentru barbatul ei. Ea i-a spus ca a facut acest lucru pentru a fi mai frumoasa pentru el. Barbatul a fost impresionat.

A doua femeie a mers la cumparaturi pentru ii lua cadouri frumoase iubitului ei. L-a surprins cu un ceas minunat, un portofel din piele si cateva sacouri elegante. Cand i-a oferit cadourile, i-a spus ca a cheltuit toti banii pe el pentru ca il iubeste foarte mult. Din nou, barbatul a fost impresionat.

Cea de-a treia femeie a investit banii intr-o afacere. Ea a reusit sa scoata de trei ori suma investita, spunandu-i barbatului ca vrea sa pastreze banii pentru viitorul lor. In mod evident barbatul a fost impresionat.

Ce a ales? Barbatul s-a gandit pentru o lunga perioada de timp la alegerea pe care urma sa o faca… apoi s-a casatorit cu femeia cu cei mai mari sani.

foto prima pagina: lozas, Shutterstock

O femeie independenta NU vrea sa auda aceste 10 lucruri de la tine
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: