Setari Cookie-uri

Acest barbat a hotarat sa se casatoreasca. Ce a urmat?

Un barbat se intalnea cu trei femei. El a decis sa se casatoreasca, asa ca a facut asta.

Un barbat avea trei iubite. La un moment dat, el a decis ca este timpul sa se casatoreasca; trebuia doar sa aleaga femeia pe care urma sa o ceara de sotie. Nu a stat prea mult pe ganduri si a hotarat sa le supuna unui test. El a oferit fiecarei femei cate un cadou de 5.000 de euro… era tare curios sa vada ce vor sa faca femeile cu banii.

Prima femeie a decis ca vrea o schimbare radicala. A mers la un salon de infrumusetare de lux, si-a pus extensii, gene false, si-a tatuat sprancenele, apoi si-a cumparat multe haine noi pentru barbatul ei. Ea i-a spus ca a facut acest lucru pentru a fi mai frumoasa pentru el. Barbatul a fost impresionat.

A doua femeie a mers la cumparaturi pentru ii lua cadouri frumoase iubitului ei. L-a surprins cu un ceas minunat, un portofel din piele si cateva sacouri elegante. Cand i-a oferit cadourile, i-a spus ca a cheltuit toti banii pe el pentru ca il iubeste foarte mult. Din nou, barbatul a fost impresionat.

Citește și:

Cea de-a treia femeie a investit banii intr-o afacere. Ea a reusit sa scoata de trei ori suma investita, spunandu-i barbatului ca vrea sa pastreze banii pentru viitorul lor. In mod evident barbatul a fost impresionat.

Ce a ales? Barbatul s-a gandit pentru o lunga perioada de timp la alegerea pe care urma sa o faca… apoi s-a casatorit cu femeia cu cei mai mari sani.

foto prima pagina: lozas, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.