Setari Cookie-uri

Mesajul unui tata pentru fiii lui: Nu fiti egoisti!

Un mesaj incredibil al unui tata pentru cei patru fii ai sai. Femeia trebuie IUBITA.

Dragii mei, va rog, nu fiti egoisti.

Daca nu iti place cum ii stau buclele sau te enerveaza ridurile care i se formeaza pe nas atunci cand rade… atunci las-o sa plece. Daca nu o vezi ca pe cea mai frumoasa femeie din lume, atunci las-o sa plece… pentru ca altcineva o va putea iubi mai mult decat o iubesti tu.

Nu fi egoist! Daca nu iubesti modul in care ea stranuta sau cum isi misca soldurile cand merge, atunci las-o sa plece. Daca nu iti bate inima tare atunci cand te trezesti si primul lucru pe care il vezi este ea, dormind pe umarul tau, atunci las-o sa plece. Altcineva ar da orice pentru astfel de momente cu ea.

A fi cu o femeie pe care stii ca nu o iubesti este crud. De fapt, nu doar ca este crud… ci este dureros pentru ea! O femeie merita sa dai tot ce ai mai bun intr-o relatie. Merita sa o iubesti neconditionat, sa ii fii alaturi nu doar la bine, ci si in cele mai dificile momente… Merita sa o apreciezi, sa o respecti si sa ii demonstrezi in fiecare secunda cat de importanta este pentru tine.

Citește și:

Femeia pe care o iubesti este cea care iti poate alina pana si cele mai rele cosmaruri doar printr-o vorba calda… este cea care iti da fiori numai gandindu-te la ea… este cea fara care nu iti poti imagina viata.

Daca nu simti asta, nu fi egoist… las-o sa plece!

Femeia este minune, este magie! Femeia merita pe cineva care sa o faca sa rada in fiecare zi!

foto prima pagina: ginger_polina_bublik, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.