Setari Cookie-uri

Nu iti vinde sufletul unui barbat care nu merita iubirea ta

Mesaj pentru fiica mea: Draga mea, alege un barbat care sa merite iubirea ta.

Fiica mea, ti-am scris aceste randuri cu lacrimi in ochi. Vreau sa te vad fericita si te rog sa tii cont de sfaturile mele.

Draga mea, cautatoare de iubire, alege un barbat care sa merite fiecare zambet al tau. L-ai vazut in carti, pare ireal… dar ai rabdare pentru ca il vei gasi. Este o provocare pentru tine, este un barbat care stie calea lui in viata.

Ai nevoie de un barbat a carui putere este in mainile sale. Ai nevoie de un barbat care sa iti accepte defectele si sa te iubeasca pentru ceea ce esti. Iti va admira curajul de a fi tu, de a merge pe drumul tau si te va sustine neconditionat. Iti va vedea sufletul prin ochii tai, iti va intelege independent si de multe ori te va lasa sa alegi ceea ce iti doresti.

Alege un barbat care sa inteleaga plimbarile pe luna plina… unul care sa te ia de mana si sa se joace cu tine in zapada… un barbat caruia nu ii este rusine sa se poarte ca un copil in preajma ta.

Citește și:

Alege un barbat al carui zambet sa te faca sa cazi in genunchi… al carui sarut sa te faca sa nu mai stii de tine… un barbat care sa fie sigur pe el si, in acelasi timp, sa te aprecieze ca femeie si sa iti demonstreze ca te iubeste in fiecare zi.

Alege un barbat caruia sa ii oferi totul tau… si sa nu iti fie teama ca poate profita de tine. Un barbat care sa se hraneasca cu iubirea ta si tu cu a lui… un barbat care sa iti poata alina durerea doar printr-o mangaiere…

Alege un barbat care sa nu fuga la prima problema, ci din contra. Sa fie langa tine, dispus sa te scape pana si de cei mai dificili demoni… un barbat care sa inteleaga ce inseamna singuratate, sa iti stie punctele slabe si sa nu profite niciodata de ele… un barbt care sa nu te raneasca, ci din contra… sa te apere cu pretul vietii sale.

Citește și:

Draga mea, alege un barbat care sa iti merite iubirea!

foto prima pagina: irbis picture, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.