Setari Cookie-uri

Sunt chiar aici si nu ma grabesc sa plec nicaieri!

Am ajuns sa acceptam sa fim in relatii doar pentru a nu fi singure.

Da, vreau sa fiu cu un barbat… dar sunt dispusa sa astept.

M-am saturat sa accept pe oricine in viata mea doar pentru ca imi doresc sa fiu intr-o relatie. Refuz sa permit ca cineva sa imi spuna ca sunt slaba doar pentru ca imi place sa am un barbat aproape.

Nu vreau sa imi cresc viitorii copii de una singura. Nu vreau sa dorm singura. Vreau sa impart aceasta viata frumoasa cu un barbat minunat.

Vreau sa ma tarasc in pat dupa o zi lunga si sa ma topesc in bratele barbatului meu. Vreau sa il aud respirand, sa ii simt bataile inimii, sa ii inteleg temerile si sa ma simt in siguranta in bratele lui. Si nu vorbesc doar despre o stare fizica, ci si despre o siguranta emotionala.

Da, intr-o relatie exista putere. Este bine sa te simti sprijinit, auzit, apreciat si iubit. Exista posibilitatea de a creste atunci cand iti este impartasit un alt punct de vedere. Nu este nimic in neregula cu ce imi doresc eu.

Citește și:

De ce m-ar face mai putin o femeie faptul ca accept nevoia unui barbat in viata mea?

Nu sunt vinovata cu nimic…

Mi-am facut temele. M-am indragostit de mine si ma iubesc mai intai pe mine. Recunosc valoarea mea si cred ca sunt o persoana fantastica. Imi stiu punctele forte si lucrez la slabiciunile mele. Nu simt ca am nevoie de cineva care sa ma completeze – pentru ca deja ma simt intreaga, doar vreau sa impart viata mea cu cineva… cineva cu care sa pot rade, plange, visa… cu care sa pot crea o viata frumoasa, cu care imi pot cladi o familie, cu care sa incep traditii care vor dura zeci de ani…

Vreau sa simt dragoste in fiecare dimineata cand deschid ochii si il vad in fata mea. Vreau sa ma simt fericita in fiecare noapte cand ma saruta de somn usor.

Caut un barbat in care sa pot avea complet incredere…. Un barbat care isi stie scopul in viata si are curajul de a lupta pentru ceea ce isi doresc.

Citește și:

Doresc sa iubesc si sa fiu iubita la un nivel care stiu ca exista, insa pe care nu l-am experimentat inca. Vreau sa fiu dorita, apreciata si sustinuta de un barbat care nu se mai poate satura de mine. Vreau sa intalnesc un barbat in care sa pot avea incredere. Vreau sa imi cunoasca toate laturile, in special pe cele care au fost deteriorare, ranite si ascunse atat de mult timp.

Nu vreau sa simt nevoia de a imi proteja inima, vreau sa renunt la fricile mele. Vreau sa ma simt in siguranta si sa gasesc un barbat care sa ma merite. Vreau sa fiu femeia care sa ii merite inima lui.

Sunt dispusa sa astept pentru acest barbat? BINEINTELES. Ma voi bucura de fiecare zi pana cand el va ajunge in viata mea? DA! Dar am de gand sa imi permit sa imi spun gandurile si sa zic: “ACESTA este genul de barbat pe care il vreau langa mine!”

foto prima pagina: Forewer, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.