Nu, femeia nu este doar draguta... asa ca opreste-te spunandu-i asta... De fapt, "draguta" nici macar nu este cuvantul cu care sa incepi sa o descrii.

Nu mă mai grăbesc să îmi întâlnesc sufletul pereche

Femeia este buna la suflet chiar si atunci cand are inima franta, este blanda si periculoasa, este un inger intr-o zi si un diavol in urmatoare, este amuzanta insa uneori devastator de trista... este pasiune si foc.

"Dragut" nici macar nu se apropie de estenta femeii. Ea este inteligenta si serioasa, matura, dispusa sa lupte pentru barbatul ei pana in panzele albe.

Femeia este inainte de toata o mama minunata, care se sacrifica pentru fericirea copiilor sai.

Nu, nu este draguta... este o supernova care lasa praf de stele in urma ei, o constelatie de contradictii. Este puternica, curajoasa, dispusa sa isi asume riscuri.

Mesaj pentru femei: "Dragilor, zambiti cand doriti sa plangeti... strigati atunci cand nu vreti sa vorbiti... iesiti in oras atunci cand vreti sa fiti singure.

Daca vreti sa fiti fericite in viata, atunci invatati sa faceti lucruri mici care va aduc zambetul pe buze. Viata este pur si simplu prea scurta pentru a pierde momente frumoase. Bucurati-va de fiecare moment... si, cel mai important lucru, nu raniti pe nimeni si nu lasati ca nimeni sa va raneasca."

foto prima pagina: Hrecheniuk Oleksii, Shutterstock

8 Semne de la Univers că ești pe cale să îți întâlnești sufletul pereche
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: