Setari Cookie-uri

Cred ca astazi mi-am inselat sotia

Am vazut o femeie frumoasa si m-am gandit ca as putea sa imi insel sotia cu ea.

Trebuie sa recunosc, este putin jenant, dar cred ca azi mi-am cam inselat nevasta. Pentru a explica mai bine la ce ma refer, am fost la supermarket sa cumpar cateva produse pentru mine – stiti la ce ma refer: penseta pentru sprancene, unghiera, trimmer de barba, spuma de ras, cateva bucati de carne, sarcine – si in timp ce stateam la coada, cu cativa pasi inaintea mea era o femeie care m-a dat pe spate.

M-am gandit “Wow, ce norocos este tipul care o are ca sotie sau iubita!”… Apoi mi-am dat seama ca este sotia mea…. Stii, nu m-am gandit niciodata ca imi pot vedea sotia la acelasi supermarket, la aceeasi linie la casa de plata, traindu-si viata ei fara sa stie ca suntem amandoi in acelasi loc, in acelasi timp, insa cu diferite masini.

Intre noi era o singura persoana, asa ca mi-am privit cu drag sotia mea minunata in timp ce incercam sa ii trimit mesaje: “Hey, focoaso!”, “Ce ai de gand sa imi cumperi de data asta, mandro?” Niciunul din acestea doua nu i-a atras atentia, ea incercand sa gaseasca prin geanta un cupon de reducere pe care il putea folosi pentru aceste cumparaturi.

Citește și:

foto: Jason Hewlett The Entertainer, Facebook

Asa ca am renuntat la a mai incerca sa ii atrag atentia si, in schimb, am stat linistit si am observat in tacere cat de superba este aceasta femeie.

Pentru inceput, am fost surprins de cat de extraordinar de frumoasa este. Da, de multe ori mi se pare minunata, insa astazi in magazin, singura, am vazut-o cu ochi noi si pur si simplu nu mi-a venit sa cred ca am norocul de a fi sotul ei. Cred ca pentru cateva secunde am rosit… din fericire aveam barba care m-a ajutat sa ascund totul.

In al doilea rand, m-a uimit ca nu m-a observat deloc. Acest lucru este si bun si rau. Este bun pentru ca nu isi plimba ochii, in cautarea altor barbati. Este tot bun pentru ca nu a vazut barbatul infiorator din spatele ei cu barba uriasa holbandu-se la ea. Dar poate faptul ca nu m-a observat este un lucru rau… mi-am amintit de momentele in care incercam sa ii atrag atentia si de cat de dificil mi-a fost pana cand am convins-o sa iasa la o intalnire cu mine. Pentru o clipa am simtit din nou acel gol in interiorul meu cand am vazut-o pentru prima data si mi-am spus ca este imposibil ca ea sa se uite la un barbat ca mine.

Citește și:

Dar, cumva, am reusit sa o iau de sotie… si asta in ciuda nesigurantei mele si a defectelor pe care le am.
In al treilea rand… am fost incantat sa o vad cum se descurca de una singura. Este o femeie independenta, capabila, dulce… este minunata.

Dupa ce a platit, si-a luat plasutele si a iesit din supermarket. Nu am spus nimic, doar am privit-o cu admiratie, stiind ca este sotia mea si imi place totul la ea.

Foarte rar sta pe Facebook, asa ca nu imi va vedea aceasta postare… nu va realiza ca aproape m-am gandit sa o insel astazi, dar m-am gandit sa impartasesc asta cu voi toti.

Lectia zilei: Este bine sa ne uitam la cei pe care ii iubim cu ochi noi ori de cate ori putem sa ne amintim cat de norocosi suntem pentru ca ii avem in vietile noastre.

sursa articol: jasonhewlettentertainer, Facebook

foto prima pagina: llaszlo, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.