Setari Cookie-uri

15 idei geniale pentru a-ti transforma balconul in cea mai frumoasa incapere

Amenajarea balconului poate fi o provocare, in special daca spatiul este foarte ingust. Exista insa cateva trucuri care te pot ajuta sa-l decorezi asa cum iti doresti.

Indiferent de spatiul de care dispune, balconul este unul dintre locurile pe care le adori, iar asta, in mare masura, deoarece acolo te poti bucura de aerul de afara si iti permiti sa te relaxezi la soare in cazul in care locuiesti in apartament. Cu cateva idei inspirate, cateva obiecte practice si deosebite si un mobiler ales in functie de preferinte, poti transforma balconul in incaperea ta preferata.

Chiar daca te bucuri de un balcon mare si spatios sau de unul micut si confortabil, in imaginile de mai jos vei gasi cateva idei extraordinare si creative, pentru a-l decora si a-l transforma intr-o incapere fabuloasa, in care sa te relaxezi si sa te simti minunat.

Idei pentru amenajarea unui balcon de vis


Foto prima pagina: Instagram

Amenajare balcon: stil traditional

In cazul in care iti doresti ca balconul sa devina o extensie a apartamentului tau si sa il transformi intr-un mic refugiu in care sa-ti bei cafeau dimineata, sa citesti cartea preferata sau sa te relaxezi alaturi de partener, trebuie sa ai in vedere cateva lucruri. Foloseste accesorile textile, cum ar fi covorase sau perne, foloseste culori vesele si surse de iluminat cat mai interesante.

Citește și:

amenajare balcon

Amenajare balcon: stil minimalist

Daca nu dispui de foarte mult spatiu, poti adopta acest stil folosind cat mai putine piese de mobilier, intr-un mod cat mai practic si cu gust. In felul acesta iti vei transforma balconul in propria ta oaza de liniste si relaxare fara prea mult efort.

amenajare balconInstagram

Instagram

amenajare balconInstagram

Instagram

Instagram

balconInstagram

amenajarea balconuluiInstagram

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.