Cand ne gandim la prajitura negresa, prin cap ne trece imediat o prajitura pufoasa cu multa cacao si uneori cu glazura de ciocolata. Ei bine, aceasta reteta pe care va propun sa o incercati este diferita de tot ce ati mancat pana acum si nici nu contine cacao.

Par deshidratat, aspru si lipsit de stralucire? Am gasit solutia!

Timp de preparare: max 10 minute

Ingredientele necesare:

- o cana de faina;
- 3/4 cana zahar;
- un praf de sare;
- un praf de bicarbonat de sodiu;
- 2 oua;
- 1/4 cana iaurt;
- 3 linguri de ulei;
- coaja de la 2 lamai;
- 2 linguri de suc de lamaie;

Pentru glazura:
- o cana de zhar pudra;
- coaja de la o lamaie;
- aproximativ 2-4 linguri de suc de lamaie.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

foto prima pagina: captura Youtube

Cea mai buna si mai simpla reteta de teramisu. Gata in doar cateva minute
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: