aceste ingrediente sunt aromate, delicioase si atat de usor de facut incat le prepari in doar cateva minute.

Par deshidratat, aspru si lipsit de stralucire? Am gasit solutia!

Nu exista persoana care sa nu iubeasca aceasta reteta dupa ce o incearca. Iata ingredientele necesare:

- 60 ml de frisca;
- 200 g ciocolata alba maruntita;
- 14 g unt;
- jumatate de lingurita de vanilie;
- 33 g fulgi de nuca de cocos (fara zahar);
- coaja de la o portocala (optional, pentru mai multa aroma);
- alune prajite sau crude;
- 33 g fulgi de cocos pentru rulare.

Cum se prepara:
- topeste ciocolata intr-un bain marie la foc mic; amesteca continuu pana ciocolata este aproape topita; adauga untul si continua sa amesteci pana la omogenizare;
- ia vasul de la caldura, adauga esenta de vanilie si coaja de portocala;
- amesteca si fulgii de nuca de cocos, lasa la racit, acopera cu o folie si baga la frigider pentru cateva ore sau pana cand aluatul devine suficient de ferm pentru a fi facut bilute;
- ia o lingurita de aluat, adauga o aluna in interior si ruleaza in mana pana devine o mingiuta, apoi trece aceasta mingiuta prin fulgii de nuca de cocos.

Bomboanele rezista pana la doua saptamani daca sunt tinute la frigider.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

foto prima pagina: captura Youtube

Video: Taie merele bucatele si face cel mai DELICIOS desert din lume
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: