Setari Cookie-uri

Motivul pentru care Bucurestiul ar trebui sa fie pe lista de vizitat a oricarui turist

Bucurestiul, pe lista de destinatii obligatorii din agenda oricarui turist

Daca noi nu stim sa ne facem reclama, ne face VOGUE!

Cluburile, barurile si muzeele din Bucuresti sunt descrise intr-un articol publicat pe site-ul revistei americane Vogue, potrivit careia Capitala Romaniei ar trebui sa se regaseasca pe lista de destinatii obligatorii din agenda oricarui turist, informeaza Mediafax.

Farmecul cladirilor din Centrul Vechi, alaturi de barurile, cluburile, muzeele si magazinele din Bucuresti, dar si "unele dintre cele mai cool case de moda din lume", sunt laudate in acest articol publicat pe site-ul revistei Vogue.

Magazinul Entrance, considerat o destinatie a "luxului underground", reprezinta, potrivit materialului publicat pe vogue.com, un exemplu stralucit care reflecta creativitatea si dezvoltarea Bucurestiului, chiar daca o parte a acestei dezvoltari ramane oarecum ascunsa, sub fatada unui centru urban anost, care, in ultimul deceniu, a inceput sa se trezeasca la viata.

Citește și:

In acelasi articol sunt citate alte sapte atractii turistice care au potentialul de a-i ajuta pe turisti sa descopere frumusetile orasului.

Alt Shift, un restaurant din centrul Bucurestiului, este mentionat datorita meniului sau italian. In plus, la parter se afla Control, unul dintre cele mai "cool" cluburi de noapte din Capitala, precizeaza vogue.com.

Energiea, care se autodefineste ca un hub cultural, se remarca atat prin arhitectura deosebita a cladirii in care functioneaza, dar si prin cartofii prajiti serviti in interior, care sunt "probabil cei mai buni din Bucuresti".

Origo Coffee, o cafenea pe aceeasi strada cu Energiea, este un loc "in care clientul poate sa isi aleaga si sa isi prajeasca singur boabele de cafea din sortimentul preferat. Seara, dupa ora 19.00, localul se transforma intr-un bar in care sunt servite cocktailuri si mai multe feluri de limonada.

Citește și:

Interbelic, amplasat in Centrul Vechi, este renumit pentru cocktailurile sale asezonate cu felii de rodie. Raionul 4, un magazin in care clientii pot gasi articole ale unor case de moda celebre, se afla in apropiere de o cladire emblematica a Bucurestiului - Ateneul Roman, mai spune vogue.com. De asemenea, potrivit Vogue, parfumeria Madison, amplasata pe Calea Dorobantilor, prezinta clientilor o gama variata de parfumuri celebre, dar si esente de nisa, cu arome fine si mai putin cunoscute.
Muzeul National de Arta Contemporana, amenajat intr-o cladire celebra, construita in era comunista -

Palatul Parlamentului -, prezinta un contrast puternic intre arhitectura din acea epoca si "expozitiile si evenimentele culturale pline de viata, revolutionare, din interior", precizeaza Vogue.

foto prima pagina: Razvan Ionut Dragomirescu, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.