Setari Cookie-uri

Spune-mi in ce luna te-ai nascut ca sa iti spun cum esti in realitate

Ce spune luna in care te-ai nascut despre tine?

Afla adevarul despre personalitatea ta!

Daca te-ai nascut in luna IANUARIE:

Ai un suflet foarte mare si intotdeauna ii pui pe cei din jurul tau pe primul loc. Ai o anumita pasiune pentru viata cu care absolut nimeni altcineva nu mai poate concura. Iti place sa traiesti fiecare zi ca si cum ar fi ultima.

Daca te-ai nascut in luna FEBRUARIE:

Imediat ce ti-ai setat mintea pe ceva, nu exista absolut nimic care sa te faca sa dai inapoi. Esti plin de viata, daruiesti iubire si esti generos cu toti cei din jurul tau. Iti place sa fii inconjurat de oameni.

Daca te-ai nascut in luna MARTIE:

Esti binecuvantat cu un simt al umorului dupa care multi tanjesc. Stii cum sa traiesti viata si reusesti sa transformi orice situatie dificila intr-una relaxata, din care pleci cu o lectie de viata importanta.

Daca te-ai nascut in luna APRILIE:

Esti o persoana de incredere, la care toti vin cand au probleme. Esti cu picioarele pe pamant si te simti cel mai bine cand esti inconjurat de prietenii apropiati si familie.

Citește și:

Daca te-ai nascut in luna MAI:

Cauti propria cale in viata. Nu-ti place ca altii sa iti spuna ce sa faci, unde sa mergi sau cum sa rezolvi o problema. Deciziile pe care le iei depind doar de tine; intotdeauna te lasi condus de intuitie si de sentimente.

Daca te-ai nascut in luna IUNIE:

Esti plin de caldura si oferi dragoste tuturor din jurul tau. Te bucuri cand cei dragi vin la tine pentru a iti cere sfaturi. Pe plan sentimental, esti o persoana sensibila, care nu se lasa pana cand nu isi gaseste acea jumatate perfecta.

Daca te-ai nascut in luna IULIE:

Vezi lumea diferit de toti ceilalti; pentru tine fiecare clipa trebuie traita ca si cum ar fi ultima. Iti place sa crezi ca suntem unici si de aceea acorzi o atentie deosebita fiecarei persoane cu care interactionezi. Iubesti cu patima si astepti sa primesti aceeasi iubire din partea partenerului.

Citește și:

Daca te-ai nascut in luna AUGUST:

Esti un lider innascut; odata ce ajungi sa stii ce iti doresti, nu lasi pe nimeni sa iti schimbe gandurile sau sa intervina in drumul tau catre succes. Relatia pe care o ai cu tine insati este unica.

Daca te-ai nascut in luna SEPTEMBRIE:

Unii ar spune ca esti un suflet intelept; esti foarte atent cu toti oamenii jurul tau si urasti sa discriminezi. In relatii personale, oferi totul tau si astepti sa primesti la fel in schimb.

Daca te-ai nascut in luna OCTOMBRIE:

Toata lumea te iubeste; esti amuzant, inteligent si talentat. Stii cum sa te bagi pe sub pielea prietenilor incat sa obtii ceea ce iti doresti de la ei. Relatia pe care o ai cu familia trebuie sa fie una apropiata, fara niciun secret.

Daca te-ai nascut in luna NOIEMBRIE:

Ai multa inspiratie si esti un lider foarte bun; multe persoane vin la tine pentru indrumare si sfaturi in viata. In viata sentimentala, te poti considera foarte norocoasa deoarece primesti multa iubire.

Citește și:

Daca te-ai nascut in luna DECEMBRIE:

Iti place sa te bucuri de tot ce iti ofera viata; urasti sa te plangi de greutati cand stii ca esti inconjurat de atat de multi oameni si primesti sustinere din toate partile. Pentru tine fiecare moment conteaza.

foto prima pagina: Maria Sbytova, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.