Setari Cookie-uri

Acest copil de doar 11 ani canta Hello mai bine decat Adele

Acest baietel stie cum sa lase lumea fara cuvinte. Iata cat de bine stie sa cante.

Lisa Mason Grubbs, o mama foarte fericita si mandra de fiul sau, a postat pe Facebook un filmulet de doar doua minute, in care copilul canta o melodie de-a lui Adele; informatiile despre Tryzden fac ca aceasta poveste sa fie si mai emotionanta:

"Va rugam sa impartasiti aceasta poveste uimitoare. El este Tryzdin si are 11 ani; a fost nascut prematur si nici nu ne mai asteptam sa il mai luam in viata de la spital si sa il aducem acasa din cauza complicatiilor la plamani.... 11 ani mai tarziu, el continua sa lupte si vrea sa ii faca pe oameni fericiti cu darul sau. Isi doreste foarte mult <<sa se faca mare>> pentru ca vrea sa aiba grija de oamenii si copiii fara adapost. Inima lui este la fel de frumoasa ca si vocea lui si as vrea ca toti sa stie asta." - este mesajul care insoteste filmuletul.

Tryzdin Grubbs performing for the football pre-show at...AT THE BUZZER #ellennoticeTryzdinWe are working on his fb page but it is up..goto.. Tryzdins Music Page .. If you would like to follow and share his progress

Citește și:
Posted by Lisa Mason Grubbs on Sunday, 17 January 2016

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.