Setari Cookie-uri

Cine va fi noul James Bond?

Daniel Craig nu va mai juca rolul lui James Bond

Actorul britanic Daniel Craig, care a interpretat rolul agentului 007 timp de zece ani, va juca intr-un serial intitulat "Purity", adaptat dupa un roman de Jonathan Franzen, si ar putea renunta la franciza "James Bond".
Daniel Craig a acceptat sa joace in serialul "Purity", o adaptare dupa romanul omonim al scriitorului american Jonathan Franzen, informeaza Variety, potrivit Mediafax.

Serialul spune povestea unei tinere fete pe nume Purity, careia i se spune Pip. Crescuta in circumstante stranii in nordul Californiei, ajunge o pierde-vara in deriva dupa ce-si termina studiile, pleaca in lumea larga si viziteaza, printre altele, Bolivia, Germania si Denver, intalnind o varietate de oameni pe drum.

"Purity" va fi produs de Scott Rudin, iar scenariul va fi scris de Frazen insusi, alaturi de Todd Field. Mai multe companii americane, care se ocupa de distribuirea si productia de filme, precum si de piata de streaming din mediul online, printre care Showtime, Netflix si FX, s-au aratat interesate de drepturile de difuzare ale serialului "Purity".

Citește și:

In ceea ce priveste rolul lui James Bond atribuit in ultimele patru pelicule din serie lui Daniel Craig, existau informatii potrivit carora actorul britanic va parasi franciza. Casele de pariuri au vehiculat mai multe nume de actori care l-ar putea juca pe James Bond, daca Daniel Craig renunta la rol, printre care se numara Damian Lewis, Idris Elba si Tom Hardy.

Intr-un interviu acordat revistei Time Out in 2015, actorul Daniel Craig a declarat ca nu va mai juca rolul James Bond, intr-un nou film. "Am terminat-o cu James Bond la momentul asta. Gata. Vreau doar sa trec peste aceasta faza a carierei", a precizat Craig. "Nu stiu ce voi face in continuare, n-am idee. Nu incerc sa par misterios sau precaut, pentru ca nu va spun ce urmeaza. Doar ca habar n-am. In prezent, am terminat-o cu Bond. Daca as mai juca acest rol intr-un film viitor, as face-o doar pentru bani", a adaugat Daniel Craig.

Citește și:

In "Spectre", actorul britanic Daniel Craig a interpretat pentru a patra oara rolul agentului 007, dupa ce a jucat anterior in filmele "Casino Royale" (2006), "007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace" (2008) si "007: Coordonata Skyfall/ Skyfall" (2012).

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.