Setari Cookie-uri

Scrisoare pentru toti tinerii. O lectie de viata!

O scrisoare din viitor, pentru toti tinerii aflati in floarea varstei.

Am fost provocat sa scriu o scrisoare catre mine la 10, 25, 50 si 65 de ani. Avand in vedere ca fiecare etapa a vietii a fost atat de diferita, am decis sa fac patru scrisori diferite: iata scrisoare pentru mine cand aveam 25 de ani.

Draga Richard,

Iti scriu din viitor; sunt 40 de ani care ne despart. Acum ai 65 de ani si poti spune ca ai trait o viata fericita si sanatoasa, fara regrete. Totusi, am un sfat pentru tine.

Felicitari pentru lansarea Virgin. Stiu ca si acum incerci sa iti dai seama ce trebuie sa faci... Esti pe drumul cel bun. Iti pot garanta ca lucrurile frumoase abia acum incep sa vina. In timp ce eu nu doresc sa distrug misterul si fantezia necunoscutului, pot sa spun ca vei avea atatea momente frumoase in viitorul tau. Si, da, cele mai indraznete visuri ale tale vor deveni realitate.

Dar exista o clauza: va trebui sa lucrezi din greu pentru a le face sa se intample.

Citește și:

Drumul pe care mergi are multe obstacole, crapaturi si probleme. Vor fi momente in care vei dori sa renunti la tot si sa fugi cat de departe poti. NU O FACE! Prin transformarea provocarilor in oportunitati vei reusi sa ai succesul pe care credeai ca nici in vis nu il vei putea atinge.

Dar nu vei reusi intotdeauna. De fapt, vei da gres de multe ori. Nu-i nimic... esecul este o parte inevitabile a fiecare calatorii personale si antreprenoriale. Este important sa te ridici, sa iti reevaluezi pasii, sa te uiti la ce a mers prost si sa inveti din greselile tale.

"Antreprenoriat" - ei bine, acesta este un cuvant cu care este posibil sa nu fii prea familiarizat inca. Dar vei fi... Este un cuvant care va deveni sinonim cu numele tau si cu modul in care abordezi afacerile. Este, de asemenea, un cuvant sinonim cu riscul.

Ti-ai asumat un risc in momentul in care ai renuntat la scoala pentru a iti face revista Student si cand te-ai mutat de la revista Student la Virgin Records - si aceste riscuri au meritat. Continua sa iti asumi riscuri.

Citește și:

In viitor cat de "fericit" esti in afaceri va fi determinat de cat de dispus esti sa iti asumi riscuri calculate.

Lasa-ti visurile sa iti ghideze calea. Pastreaza langa tine oamenii care te iubesc si respecta lumea din jurul tau. Nu iti fie teama sa fii responsabil. Fa lucrurile in felul tau, mergi pe propriul drum! Brandul Virgin nu va fi doar despre muzica.

Abilitatea ta de a iti asuma riscuri calculate si optimismul incurabil te vor ajuta sa ajungi departe - atat in afaceri, cat si in viata. Asa cum unul unul dintre autorii tai preferati spunea odata "Oh, locurile in care vei putea ajunge..."... intinde-te catre Luna... este a ta, o poti lua daca te duci acolo si o iei cu ambele maini.

Mult noroc!
Richard.

sursa material: www.virgin.com

foto prima pagina Instagram

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.