Setari Cookie-uri

Trucul perfect pentru a corecta machiajul ochilor

Foloseste acest truc pentru a repara machiajul. O singura miscare si obtii un smokey eyes perfect.

De cate ori nu ti s-a intamplat sa folosesti prea mult fard in zona ochilor si apoi sa fii nevoita sa stergi tot machiajul si sa o iei de la capat?

Wayne Goss, unul dintre cei mai cunoscuti makeup artisti din lumea intreaga, revine cu un filmulet viral pe internet; trucul lui extrem de simplu ne va fi de folos in momentul in care vrem sa obtinem acel smokey eyes perfect. Asadar, in momentul in care ai depasit zona ochilor cu pensula de fard, nu sterge tot machiajul. Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti un servetel umed (sau uscat, pe care sa intinzi putina lotiune demachianta) si sa il pozitionezi astfel incat sa creeze o linie intre exteriorul nasului si exteriorul ochiului. Apoi trece cu servetelul prin zona ochiului, stergand astfel tot fardul in exces (filmuletul de mai jos explica foarte bine aceasta metoda).

Trucul dureaza doar doua secunde si, pe langa faptul ca te ajuta sa obtii cel mai frumos machiaj smokey, ofera si efectul de "ridicare" a pleoapelor superioare, facand ochii mai luminosi.

Citește și:

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.