Setari Cookie-uri

Video: Adauga monede intr-o rama veche. Uite cat de bine arata la final

O decoratiune minunata pe care o poti face chiar la tine acasa.

Te-ai saturat de pretul piperat pe care il cer magazinele homedeco pentru decoratiunile pe care le vand? Si eu! De aceea am hotarat sa incerc sa fac astfel de mici accesorii pentru casa de una singura.

Exista numeroase tutoriale pe Youtube cu cele mai frumoase idei. Culmea, nici nu costa foarte multi bani. Recent am dat peste un proiect foarte interesant, pe care vreau neaparat sa il realizez in acest weekend. Este vorba despre o tavita pe care o poti face dintr-o rama mai veche si monede. Deja suna frumos, nu?

In clip sunt prezentate alte produse, insa eu am hotarat sa incerc cu urmatoarele: monede, o tavita mai veche sau o rama foto, lipici si o foaie colorata (sau un carton).

Cum procedezi: curata bine interiorul tavii sau al ramei foto (scoate geamul). Lipeste cartonul sau foaia colorata pe interiorul acesteia. Lasa cateva minute sa se usuce, apoi lipeste banutii. Asteapta cateva ore pentru a te asigura ca lipiciul s-a uscat complet.

Citește și:

Sfat: pentru rame poti folosi vopsea spray pentru un look sofisticat. La final poti adauga silicon transparent peste banuti astfel incat sa formeze un strat uniform si protector.

foto prima pagina: Captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.