Setari Cookie-uri

Draga tati, multi imi vor spune ca sunt o c...

Filmuletul pe care toata lumea trebuie sa il vada!

Draga tati,

Vreau doar sa iti multumesc pentru ca ai grija de mine atat de bine, chiar daca inca nu m-am nascut. Nu stiu ca deja incerci chiar mai mult decat Superman... si uneori o vei lasa pe mami sa manance pana si sushi. Dar trebuie sa iti cer o favoare... sa te avertizez. Este vorba despre baieti. Vezi tu, voi fi nascuta o fata, ceea ce inseamna ca pana la varsta de 14 ani, baietii din clasa mea ma vor fi numit curva, tarfa, femeie usoara si multe alte lucruri. Da, este doar pentru a se amuza... un lucru pe care il fac baietii.

Deci nu-ti face griji! Poate ca si tu ai facut la fel cand erai tanar, incercand sa ii impresionezi pe ceilalti baieti din gasca ta.

Sunt sigura ca tu nu ai vorbit serios cand ai zis asta. Totusi, cand voi avea 16 ani, multi baieti vor incerca sa isi bage mainile in pantalonii mei cand voi fi atat de beata incat nici nu ma voi mai putea tine pe picioare. Si chiar daca voi spune "NU", ei doar vor zambi... pentru ca li se va parea amuzant, nu? Daca m-ai vedea tati, ai fi atat de rusinat...

Citește și:

Nu e de mirare ca sunt rapita la 21 de ani in timp ce vin acasa cu un taxi condus de fiul unui barbat cu care mergi la inot in fiecare zi de Miercuri. Acel barbat care intotdeauna ti-a spus glume urate despre femei.. dar, desigur, erau doar glume... si tu ai ras.

Daca ai fi stiut ca fiul lui urma sa ma violeze, ai fi facut ceva in privinta asta. Dar cum sa stii, el era doar un baietel, iar tatal lui spunea doar glume. De fapt, nici nu era treaba ta. Dar fiul lui... el a fost crescut cu aceste glume si uite asa a devenit treaba mea.

Apoi, cand in sfarsit il intalnesc pe Domnul Perfect... tati, esti atat de fericit pentru mine... pentru ca ma adora. Este un barbat inteligent, cu un loc de munca important si pe tot parcursul iernii merge la schi de trei ori pe saptamana... fix ca tine.

Dar, intr-o zi, el nu mai este Domnul Perfect... nu stiu de ce. Asteapta? Oare exagerez? Un lucru stiu sigur, nu sunt o victima. Sunt crescuta pentru a fi o femeie puternica si independenta. Dar, intr-o noapte, cand el este foarte stresat cu munca, cu nunta noastra, ma face tarfa dintr-o simpla cearta... asa cum si tu ai numit o fata de la scoala odata.

Citește și:

Apoi, intr-o alta zi ma loveste...

Adica, da, eu sunt cea rea... uneori pot fi o pacoste. Inca suntem cel mai frumos cuplu si sunt atat de confuza. il iubesc si il urasc in acelasi timp si nu stiu daca am facut ceva gresit.

Apoi, intr-o alta zi... aproape ca ma omoara. Totul se intuneca in fata ochilor.

Draga tati, vreau sa te rog ceva. Un lucru duce intotdeauna la altul, asa ca te rog sa opresti asta inainte de a fi mai rau. Nu lasa ca fratii mei sa numeasca fetele tarfe pentru ca NU SUNT. Si intr-o zi, un baietel poate crede ca asta este adevarul. Nu accepta sa asculti glume urate la adresa femeilor din partea unor barbati ciudati care stau la piscina sau chiar din partea prietenilor tai.

Draga tati, stiu ca intotdeauna ma vei proteja de lei, tigri, arme, masini si chiar sushi. Dar gandeste-te si la pericolul din viata ta.

Draga tati, ma voi naste o fetita. Te rog sa faci tot ce poti pentru a nu ajunge intr-o asemenea situatie.

Citește și:

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.