Setari Cookie-uri

Au facut selfie-uri cu delfinul. Insa ce s-a intamplat este tragic

Asa ceva este de-a dreptul strigator la cer. Toata lumea ii condamna pentru ce au facut.

Un delfin dintr-o specie rara a murit dupa ce a fost scos pe o plaja din Argentina de turisti care voiau sa isi faca selfie-uri, incidentul atragand critici dure din partea organizatiilor pentru drepturile animalelor, informeaza revista Time, in editia online, potrivit Mediafax.

Doi delfini din specia Franciscana (La Plata) au fost scosi din ocean de turisti, saptamana trecuta, pe o plaja din Argentina.

Zeci de turisti s-au inghesuit pentru a face selfie-uri cu delfinii.

Unul dintre delfini a murit pentru ca a fost tinut prea mult pe plaja, specialistii explicand ca aceasta specie nu rezista prea mult timp in afara apei.

"Cel putin un delfin din aceasta specie a avut parte de o moarte oribila, traumatica, pentru un lucru absolut inutil, de dragul unor fotografii", a reactionat un purtator de cuvant al organizatiei Protectia Globala a Animalelor, citat de ABC Australia.

Citește și:

"Acest eveniment teribil si nefericit este un exemplu despre efectele cruzimii oamenilor asupra animalelor pentru scopuri de divertisment", a adaugat reprezentantul organizatiei pentru protectia animalelor.

foto prima pagina: Byron W.Moore, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.