Kudika
28 Februarie 2016

Asa ceva este de-a dreptul strigator la cer. Toata lumea ii condamna pentru ce au facut.

Un delfin dintr-o specie rara a murit dupa ce a fost scos pe o plaja din Argentina de turisti care voiau sa isi faca selfie-uri, incidentul atragand critici dure din partea organizatiilor pentru drepturile animalelor, informeaza revista Time, in editia online, potrivit Mediafax.

Astrologie: Animalul spiritual al zodiei tale

Doi delfini din specia Franciscana (La Plata) au fost scosi din ocean de turisti, saptamana trecuta, pe o plaja din Argentina.

Zeci de turisti s-au inghesuit pentru a face selfie-uri cu delfinii.

Unul dintre delfini a murit pentru ca a fost tinut prea mult pe plaja, specialistii explicand ca aceasta specie nu rezista prea mult timp in afara apei.

"Cel putin un delfin din aceasta specie a avut parte de o moarte oribila, traumatica, pentru un lucru absolut inutil, de dragul unor fotografii", a reactionat un purtator de cuvant al organizatiei Protectia Globala a Animalelor, citat de ABC Australia.

"Acest eveniment teribil si nefericit este un exemplu despre efectele cruzimii oamenilor asupra animalelor pentru scopuri de divertisment", a adaugat reprezentantul organizatiei pentru protectia animalelor.

foto prima pagina: Byron W.Moore, Shutterstock

Cele mai interesante selfie stick-uri

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: