Setari Cookie-uri

Nu iti vinde telefonul inainte de a urma acesti trei pasi vitali

Pasii necesari pe care trebuie sa ii faci inainte de a renunta la telefonul tau.

Cat de des iti schimbi telefonul? In timp ce multi dintre noi folosesc acelasi telefon ani intregi, exista oameni care se plictisesc si vor sa experimenteze... asa ca isi cumpara foarte des smartphone-uri, trecand cu usurinta de la Android la Apple.

In cazul in care ai un iPhone si vrei sa il vinzi, sa il donezi sau sa il imprumuti, exista cateva lucruri pe care trebuie sa le faci inainte de a renunta la el. Iata cei trei pasi cheie pe care este musai sa ii stii.

1. Sincronizare si back up

Poate ca iti dai telefonul, insa cu siguranta nu vrei sa renunti la tot ce este pe el. La urma urmei, acest accesoriu a ajuns sa fie o parte a vietii noastre. Asadar, chiar daca ai folosit pana acum Cloud (serviciul de stocare Apple), foloseste iTunes pentru back-up si, de asemenea, un laptop pentru sincronizare.

2. Log out
Acum ca ti-ai facut backup la date, fotografii, muzica, filmulete, notite si orice altceva, asigura-te ca esti singurul care le detine. Asadar, trebuie sa te deloghezi din toate aplicatiile: Dropbox, email, Facebook, Instagram, iTunes si toate celelalte.

Citește și:

Cum faci asta:

Pentru Apple ID: Settings - App and iTunes Stores - Apple ID - Sign out
Pentru Cloud: Settings - iCloud - Scroll to Delete Account - Touch si confirma stergerea.

3. Resetarea telefonului

Cand nu mai ai de facut backup si esti pregatit sa renunti la el, trebuie sa stergi totul si sa resetezi telefonul la setarile initiale (din fabrica). Este important sa faci acest pas dupa ce te-ai ocupat de primii doi pasi.
Iata cum:

Settings - General - Reset - Erase All Content and Settings

foto interior si prima pagina: Twin Design, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.