Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Sotia mea a murit in luna ianuarie. Eram casatoriti de 62 de ani. M-ai prins intr-un moment in care ma gandesc foarte mult la dragoste... si asta pentru ca am citit sonetele lui Shakespeare. Definitia iubirii este evaziva, iar acesta este motivul pentru care scriem despre asta la desfarsit. Nici macar Shakespeare nu a reusit sa ii dea un sens.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Toate marile povesti de dragoste doar par sa fie despre atractia fizica. Romeo si Julieta nu stiau daca le plac aceleasi carti sau filme. A fost doar fizic.

Dupa 62 de ani, dragostea devine complet diferita. Sotia mea obisnuia sa spuna: "Suntem unul si acelasi, o pereche." Si, crede-ma, nu era genul de persoana care sa exagereze cu ceva. Acum, ca a plecat, imi dau seama cata dreptate a avut. Am avut atatea in viata si am fost atat de uniti. A fost o dragoste nu doar fizica, ci si emotionala, afectuoasa. Dar am impartit, de asemenea, si fiecare ritual al vietii noastre.

Mi-e dor de ea de fiecare data cand urmaresc un film si nu ii pot cere parerea. Sau de fiecare data cand merg la restaurant si nu ii pot da sa guste din puiul comandat. Cel mai dor mi-e de ea in timpul noptii. Ne asezam in pat amandoi, in acelasi timp, in fiecare noapte.

sursa material si foto interior + prima pagina: Humans of New York, Facebook

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: