Setari Cookie-uri

Efectul Facebook asupra sanatatii. Cele 4 consecinte de care nu poti scapa

O echipa de medici de la prestigioasa universitate Harvard a studiat efectele retelelor sociale asupra sanatatii intr-un program care a implicat 12.000 de persoane. Studiul s-a intins pe foarte multi ani, inca inaintea aparitiei si exploziei Facebook, dar contine concluzii foarte importante pentru utilizatorii acestei retele sociale.

Importanta efectelor cu care se confrunta, chiar fara sa stie, utilizatorii Facebook este uriasa daca avem in vedere ca sunt mai mult de doua miliarde de persoane care utilizeaza aceasta retea sociala in fiecare zi.

“Concluzia stiintifica medicala confirma banuielile: sanatatea ne este influentata de retelele sociale, de persoanele in care avem incredere si de obiceiurile si valorile grupului din care facem parte”, arata redactorii de la publicatia on-line ehealthromania.com, care au tradus concluziile principale ale acestui studiu.

Sursa citata a informat ca studiul a fost realizat de o echipa de medici de la Harvard si a implicat 12.000 de persoane, programul demarand inca de acum 32 de ani.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto prima pagina: Twin Design, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.