Setari Cookie-uri

Impletituri simple: Cele mai dragute coafuri pe care le putem face singure

Modele de impletituri foarte usoare pe care le putem face acasa.

Impletiturile simple sunt probabil unele dintre cele mai frumoase coafuri pe care le putem face chiar la noi acasa. Acestea ofera un look proaspat unei tinute obisnuite si ne ajuta sa iesim din anonimat.

Fie ca sunt in doua sectiuni, in trei sectiuni, coada de peste sau spicul obisnuit, impletiturile ne pot scapa de o zi proasta a parului in doar cateva minute. In plus, daca folosim accesorii elegante si sofisticate, aceste coafuri pot fi purtate chiar si la evenimente speciale sau petreceri.

Impletituri simple inimioara

Impletiturile simple inimioara sunt probabil unele dintre cele mai elegante coafuri. Acestea sunt foarte versatile pot fi facute atat lateral, cat si la spate sau chiar intr-o coada de peste. Se potrivesc pe orice tip de par si orice culoare; cu cat parul este mai des cu atat acestea se vor vedea mai frumos.

foto: missysueblog, Instagram

Citește și:

foto: cosanzene.ro, Instagram

foto: kirstenzellers, Instagram

Impletituri simple coada de peste

Coada de peste este preferata noastra; procesul de impletire este unul extrem de usor si poate fi realizat de oricine. In cazul in care va doriti o impletitura usor dezordonata, dupa ce ati prins parul cu un elastic trageti usor de suvitele de par (de la varfuri catre radacina) pana cand sunteti multumite de rezultatul obtinut.

foto: aurorabraids, Instagram

foto: missysueblog, Instagram

foto: cosanzene.ro, Instagram

foto: luxyhair, Instagram

foto: aurorabraids, Instagram

foto: cosanzene.ro, Instagram

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.