Setari Cookie-uri

Pune vopsea pe o perie si face asta! GENIAL

Ombre perfect la tine acasa? Iata cat de simplu este cu aceasta tehnica geniala.

Au trecut cativa ani buni de cand a aparut trendul ombre in materie de coafuri si chiar si dupa atata timp acesta inca este unul dintre cele mai cautate schimbari de look.

Pana acum era aproape imposibil sa iti faci un ombre de calitate la tine acasa; pana si specialistii de la saloanele de infrumusetare aveau probleme cu tehnica noua de decolorare si vopsire a parului astfel incat trecerea de la o nuanta la alta sa fie una in degrade.

Un filmulet postat pe Instagram a devenit viral dupa ce este prezentata o metoda extrem de simpla pentru a face un ombre perfect - chiar si acasa. Tot ce trebuie sa faci este sa pui vopsea (sau decolorant) pe o perie de par si sa incepi sa piepteni firele de par din zona din care vrei sa inceapa ombre-ul si sa continui catre varfuri; in zona varfurilor trebuie insitat mai mult astfel incat sa acoperi toate firele de par cu vopsea.

Citește și:

Sfat: In cazul in care iti doresti o nuanta mai deschisa, este recomandat sa folosesti decolorant; daca parul tau este blond si vrei sa faci cateva suvite puternic colorate (albastru, rosu, verde), foloseste doar vopseaua necesara.

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.