Setari Cookie-uri

Opreste-te din ceea ce faci si urmareste acest clip!

Milioane de oameni au ramas fara cuvinte cand au vazut acest clip. Este important ca toti sa il vedem.

Cine petrece mai mult timp afara: un copil... sau un detinut intr-o inchisoare de maxima securitate? Urmareste clipul de mai jos pentru a afla.

Acest clip de doar doua minute si jumatate prezinta o realitate extrem de trista: copiii au ajuns sa petreaca prea putin timp afara. Campania "Kids Free" este o initiativa foarte buna pentru a determina parintii sa scoata mai mult copiii in aer liber.

"Copilaria se schimba rapid. Astazi, copilul petrece in medie mai putin timp liber afara decat un detinut aflat intr-o inchisoare de maxima securitate. Este important sa luam masuni. Misiunea noastra? Sa dam copiilor libertatea de a se bucura de aer: sa se joace, sa invete, sa se murdareasca... copiii invata abilitati esentiale. Lucruri cum ar fi curiozitatea, capacitatea de adaptare, inventivitatea, independenta si curajul - toate acestea sunt extrem de importante pentru viitor. Alatura-te noua si hai sa gasim cele mai bune metode pentru a ajuta copiii sa exploreze si sa murdareasca in fiecare zi prin joc." - este mesajul care insoteste acest filmulet.

Citește și:

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.