Kudika
24 Martie 2016

Milioane de oameni au ramas fara cuvinte cand au vazut acest clip. Este important ca toti sa il vedem.

Cine petrece mai mult timp afara: un copil... sau un detinut intr-o inchisoare de maxima securitate? Urmareste clipul de mai jos pentru a afla.

Citeste si:
Faci sport in aer liber vara? Iata echipamentul de sport pentru...

Acest clip de doar doua minute si jumatate prezinta o realitate extrem de trista: copiii au ajuns sa petreaca prea putin timp afara. Campania "Kids Free" este o initiativa foarte buna pentru a determina parintii sa scoata mai mult copiii in aer liber.

"Copilaria se schimba rapid. Astazi, copilul petrece in medie mai putin timp liber afara decat un detinut aflat intr-o inchisoare de maxima securitate. Este important sa luam masuni. Misiunea noastra? Sa dam copiilor libertatea de a se bucura de aer: sa se joace, sa invete, sa se murdareasca... copiii invata abilitati esentiale. Lucruri cum ar fi curiozitatea, capacitatea de adaptare, inventivitatea, independenta si curajul - toate acestea sunt extrem de importante pentru viitor. Alatura-te noua si hai sa gasim cele mai bune metode pentru a ajuta copiii sa exploreze si sa murdareasca in fiecare zi prin joc." - este mesajul care insoteste acest filmulet.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: