Setari Cookie-uri

Aceasta batranica de 90 de ani a fost diagnosticata cu cancer. Raspunsul ei? UIMITOR

O batranica de 90 de ani a refuzat tratamentul pentru cancer. In schimb, ea a ales sa faca ASTA.

"Intr-o zi te vei trezi si iti vei da seama ca nu mai ai timp sa faci ce ti-ai dorit. Fa ceea ce iti doresti ACUM!" - Paulo Coelho.

Acest citat poate fi gasit pe pagina de Facebook Driving Miss Norma. Norma este o batranica de 90 de ani care calatoreste prin toate statele Americii, vizitand zone istorice si bucurandu-se de numeroase aventuri alaturi de cateva persoane dragi.

Insa Norma nu a fost niciodata o persoana aventuroasa. Totul s-a schimbat pentru ea in urma cu sase luni, cand a primit de la medici o veste tragica: are cancer.

Batranica a avut un an foarte dificil. Intr-un interval de doua saptamani, sotul si partenerul ei de viata a murit; se cunosteau de 67 de ani. Dupa o saptamana de la moartea sotului sau, Norma a fost diagnosticata cu cancer, iar medicul i-a oferit optiunile: chirurgie, radioterapie si chimioterapie. Cu toate acestea, nu exista nicio garantie ca ea va supravietui interventiei chirurgicale initiale.

Citește și:

Ea a refuzat tratamentul; in schimb a decis sa calatoreasca.. si nu singura, alaturi de o parte din familia ei.

Norma calatoreste prin jurul Statelor Unite de mai bine de sase luni, iar casa ei este acum o rulota. Din fericire, nu pare sa prezinte semne de incetinire sau oboseala, ci din contra. 90 este doar un numar pentru Norma... pentru ca sufletul este cel care conteaza, nu? Important este sa te simti tanar si sa te bucuri de viata. Nu ii este teama de moarte, vrea doar sa se bucure de ultimele clipe alaturi de oamenii dragi si sa faca ce ii place.

Nu poate detine controlul asupra viitorului sau, asa ca profita din plin de fiecare zi.

foto interior si prima pagina: DrivingMissNorma, Facebook

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.