Setari Cookie-uri

Cea mai scumpa nunta din lume. Iata cum arata rochia miresei in partea de jos

Au cheltuit un miliard de dolari pe nunta, iar la ceremonie au cantat Jennifer Lopez, Enrique Iglesias si Sting.

Decoratiuni incredibile, cantareti celebri, invitati miliardari si.. o rochie de poveste de 25.000 de dolari. Iata cum arata nunta care parca ar fi dintr-o lume de basm.

Enrique Iglesias, Jennifer Lopez si Sting au intretinut atmosfera, rochia de mireasa a costat 25.000 de dolari... insa nimic nu este prea mult cand tatal mirelui este unul dintre cei mai bogati oameni din lume.

Said Gutseriev, un tanar de 28 de ani (fiul miliardarului Mikhael Gutseriev) s-a casatorit cu fata visurilor sale, o tanara studenta de doar 20 de ani, intr-o ceremonie de-a dreptul incredibila, care a costat un miliard de dolari.

foto: Safit Event Agency, Facebook

Petrecerea a avut loc la un restaurant de lux din Moscova, iar sala a fost umpluta cu lampioane si impodobita cu pereti de flori proaspete si numeroase decoratiuni extrem de scumpe.

Frumoasa mireasa a purtat o rochie minunata semnata Elie Saab; rochia ei a fost luata de la Paris si cantareste 11 kilograme din cauza trenei imense si pietrelor cusute manual, iar mireasa a avut nevoie de ajutorul mai multor persoane pentru a se deplasa.

Citește și:

foto: _wedding_world, Instagram

Oaspetii s-au bucurat de un transport de lux, acestia avand la dispozitie "o flota" de Rolls Royce, care erau frumos aliniate in fata hotelului.

Jennifer Lopez, Sting si Enrique Iglesias au fost artistii care au intretinut atmosfera; potrivit Dailymail, J Lo este platita cu un milion de dolari pentru a sustine un astfel de concert privat.

foto: _wedding_world, Instagram

foto interior si prima pagina: svadby_miira_lux, Instagram

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.