Setari Cookie-uri

Nu lasa ca nimic sa stea in calea fericirii tale. Povestea care iti va deschide ochii

Odata ce ai iubit, vei iubi mereu. Cel mai rau mod de a simti lipsa cuiva este de a sta chiar langa persoana iubita si sa sti ca nu o poti avea, nu o poti vedea sau ca nu vei putea fi niciodata alaturi de ea...

A fost odata un tanar care era foarte indragostit de iubita lui. Fata era pasionata de fluturi, asa ca de ziua ei el i-a impaturit 1000 de hartiute origami fluturasi cadou pentru ea.

Amandoi erau inca la inceput de drum, el lucra intr-o companie mica, iar viitorul lui profesional nu arata foarte promitator... chiar si asa, erau foarte fericiti impreuna. Pana intr-o zi, cand fata i-a spus ca se duce la Paris si ca nu se va mai intoarce niciodata. Cu ochii in lacrimi, ea i-a marturisit ca nu vede niciun viitor pentru amandoi si ca cel mai bine ar fi sa mearga pe drumuri separate.

Cu inima franta, tanarul a fost de acord. Pentru a o uita, el s-a ingropat in munca, lucrand non stop, de dimineata pana seara tarziu... In cele din urma, munca lui a dat rezultate... el si-a creat propria companie. Acum era bogat.

Intr-o zi ploioasa, barbatul mergea catre casa. Din masina, el a vazut un cuplu de batrani impartind o umbrela; mergeau agale si stateau foarte aproape unul de celalalt. Nu i-a luat foarte mult sa ii recunoasca... erau parintii fetei.

Citește și:

Cu inima cat un purice, a oprit masina si a hotarat sa ii salute; tot ce isi dorea era ca ei sa il vada cat de bogat este acum. Avea propria companie, masina, apartament... A iesit din masina, si a vazut ca batraneii intrau in cimitir; i s-a parut foarte ciudat, asa ca a stat la cativa pasi in urma lor. Cei doi s-au oprit in fata unui mormant. Pe cruce era fotografia fetei pe care el a iubit-o mai mult decat orice pe lumea asta.

Parintii ei l-au vazut... cu ochii in lacrimi, el i-a intrebat ce s-a intamplat. Se pare ca ea nu plecase in Franta, ci era bolnava de cancer. A crezut ca se va face bine, insa nu a reusit sa castige lupta cu aceasta boala crunta... nu a vrut sa fie o povara pentru el, asa ca a decis sa il paraseasca pentru ca el sa isi poata reface viata.

Ea i-a rugat pe parintii ei ca in ziua inmormantarii sa puna in cosciug, alaturi de ea, toti cei 1000 de fluturi din hartie primiti cadou de la el... pentru ca, daca va veni o zi in care se vor reintalni... el sa o recunoasca dupa acesti fluturasi.

Odata ce ai iubit, vei iubi mereu. Cel mai rau mod de a simti lipsa cuiva este de a sta chiar langa persoana iubita si sa sti ca nu o poti avea, nu o poti vedea sau ca nu vei putea fi niciodata alaturi de ea...

Citește și:

Morala:

Gaseste timp pentru a realiza ca exista o persoana care inseamna atat de mult pentru tine... pentru ca va exista o dimineata in care te vei trezi si nu o vei mai vedea langa tine.

foto prima pagina: Netfalls - Remy Musser, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.