Setari Cookie-uri

Aceasta tanara a postat pe Facebook o poza cu inelul de logodna. Ce a urmat?

Este pur si simplu incredibil. Nu te astepti la asa ceva din partea oamenilor dragi.

Dragilor,

Da, stiu ca inelul meu de logodna este mic.

Prietenii si familia ma intreaba destul de des cand am de gand sa "il modernizez" sau sa il schimb... la urma urmei, "nu reprezinta nivelul de succes pe care tu si sotul tau il aveti."

Chiar am avut o persoana care mi-a spus "Ai putea purta un inel mai mare la evenimente importante astfel incat oamenii sa creada ca ai succes si ca esti bogata."

Stai putin... De cand marimea inelului devine un indiciu al succesului? Pentru mine, inelul este mai mult decat atat.

Inelul meu simbolizeaza o poveste frumoasa de dragoste care "te imbolnaveste" daca o auzi si nu crezi ca este adevarata... imi aminteste de modul in care l-am intalnit pe sotul meu, de cum m-am indragostit de el...

El lucra la o spalatorie auto si eu eram o femeie cu un copil... La o saptamana de cand ne-am intalnit, ne-am declarat dragostea. Visam non stop la viitorul nostru, la un copil impreuna, la o casa frumoasa si la momentul in care vom adormi imbratisati in fiecare noapte. Nu am putut astepta viitorul... asa ca am decis noi pentru viata noastra si ne-am casatorit.

Citește și:

La 13 zile dupa ce ne-am intalnit ne-am casatorit. Nici nu m-am gandit la un inel pana cand sotul meu m-a surprins inainte de nunta. El a cheltuit toate economiile stranse atunci pentru un cadou pentru mine... cu un mic semn al iubirii sale. Ii spun "mic" pentru ca paleste in comparatie cu cat de mare este dragostea lui chiar si acum, dupa ani de casatorie.

Asta, prietenii mei, este adevaratul succes pentru mine.. iubirea adevarata, nu cat de mare este piatra inelului pe care il port pe deget.

sursa material + foto interior: Rachel Pedersen, Facebook

foto prima pagina: Pixachi, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.