Setari Cookie-uri

Spala-ti fata cu aceasta pasta si vei scapa definitiv de cosuri!

Nimeni nu ti-a spus asta pana acum. Este important sa stii.

O piele sanatoasa, radianta si fara riduri este prioritatea fiecarei femei. Produsele cosmetice de inalta calitate, precum lotiuni de curatare, lotiuni tonice sau creme hidratante sunt eficiente, insa foarte scumpe. Acestea contin perle pentru curatarea in profunzime a fetei prin efolierea pielii si indepartarea celulelor moarte si ale impuritatilor, in timp ce crema hidrateaza, calmeaza si catifeleaza pielea.

Insa, aceasta combinatie dintre un exfoliant si o crema hidratanta poate fi facut si acasa... si ne poate oferi rezultate chiar mai bune decat cele oferite de produsele cumparate.

Aceasta pasta eficienta are nevoie de doar doua ingrediente foarte accesibile: bicarbonat de sodiu si ulei de cocos; ambele sunt extrem de bune pentru tratarea tenului cu probleme. In plus acestea se gasesc in orice supermarket si nu costa foarte mult.

Citește și:

Bicarbonatul de sodiu combinat cu uleiul de cocos sunt ingrediente naturale, ceea ce inseamna ca sunt sigure pentru pielea ta, spre deosebire de produsele faciale din comert care sunt incarcate cu substante chimice dure.

Cum trebuie sa procedezi:

Primul lucru pe care il faci inainte de a incepe tratamentul este sa determini tipul de pielea. De asemenea, este important sa stii pentru ce folosesti acest tratament. In cazul in care pielea este foarte sensibila, combina ulei de cocos si bicarbonat de sodiu in proportii de 2:1 (2 lingurite de ulei de cocos, o lingurita de bicarbonat de sodiu).

Daca folosesti produsele pentru exfoliere, un raport de 1:1 este mai avantajos.

Metoda de preparare este foarte simpla:

- amesteca cele doua ingrediente si aplica pe fata curata. Daca vrei ca tratamentul sa actioneze in profunzime, lasa masca timp de cateva minute. Clateste cu apa calduta dupa aplicare.

Citește și:

Pentru rezultate vizibile, foloseste intotdeauna o masca proaspat realizata. Cu alte cuvinte, realizeaza un amestec pentru un singur tratament.

foto interior si prima pagina: jurgajurga, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.