Setari Cookie-uri

Noul trend in materie de par ne-a cucerit definitiv

Acel moment cand crezi ca esti la curent cu toate noutatile in materie de par... apoi vezi ASTA... si iti dai seama ca nu stii nimic

sursa material: Cosanzene.ro

Parul de pisica = In mod obisnuit, efectul secundar si enervant al detinerii unei pisici. Asta pana acum… pentru ca, mai nou, aceasta este cea mai noua tendinta in materie de par.

O tanara din Rusia a distribuit pe Instagram (locul de unde iau nastere toate trendurile) o fotografie cu noul ei look – par in nuantele Bubblegum si in zona cefei o tunsoare care prezinta conturul fetei unei pisici.

foto: laserb.kate, Instagram

Postarea tinerei a ajuns la aproape 20.000 de like-uri, devenind deja un trend in social media; imaginea a ajuns virala in doar cateva ore de la urcarea ei pe Instagram.

Mesajul care insoteste poza este urmatorul: “Pisicuta mea somnoroasa este tot timpul cu mine.”

foto: laserb.kate, Instagram

“Parul de pisica” este o extensie a tendintei de la inceputul acestui an, tatuajele din par, trend in care tinerii isi rad parul de la spate pentru a crea diverse modele care sa ii reprezinte.

Citește și:

Noi inca nu stim daca am avea curajul de a ne face o schimbare atat de majora de look, insa marturisim ca arata super duper mega dragalas.

foto: fashioniart, Instagram

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.