Setari Cookie-uri

Ce este cu adevarat important in viata?

Nu neglija niciodata oamenii dragi din viata ta. Va veni o zi in care iti vei dori sa ii ai aproape si ei nu vor mai fi.

Toti suntem ocupati. Toti trebuie sa muncim pentru a pune mancare pe masa, pentru a tine aprinse luminile in casele noastre. Da, credeti-ma, am inteles. Dar eu va spun ceva... toti trebuie sa fim oameni, sa fim parinti, sa fim parteneri, sa fim copii.

Trebuie sa lasam deoparte telefoanele si laptopurile, sa luam creioanele colorate si sa ne apucam de desenat alaturi de copiii nostri.

Trebuie sa oprim televizoarele, tabletele si sa vorbim cu oamenii dragi din jurul nostru cu o profunzime si un sens in loc de mormaitul inconstient "Mmm, da, cum a fost la munca astazi?"

Trebuie sa ne sunam parintii chiar daca nu avem niciun motiv... doar sa spunem doua cuvinte; acest gest le poate schimba starea de spirit si le poate pune zambetul pe buze.

Trebuie sa plecam de la munca la o ora decenta si sa avem timp si pentru partenerul de cuplu.

Citește și:

Trebuie sa luam pur si simplu o pauza... sa ne asezam in pat cu mancarea noastra preferata si sa ne bucuram de o carte frumoasa fara sa ne gandim ca este "o alta treaba dificila" pe care ar trebui sa o facem in acest moment.

Aceste detalii sunt importante. Nu astepta ca viata sa treaca pe langa tine. Nu astepta sa fii aproape de moarte pentru a face o schimbare.

Nu astepta ca cineva de langa tine sa moara pentru a iti da seama ca viata este scurta. Nu astepta ca micutii tai sa creasca fara sa te cunoasca cu adevarat... Nu astepta ca partenerul sa te paraseasca, parintii sa moara, prietenii sa nu iti mai raspunda la telefon pentru a intelege ce inseamna cu adevarat viata.

Universul are un mod ciudat de a ne ajuta sa realizam ceea ce este cu adevarat important si, din pacate, unele din aceste metode pot fi neplacute si dureroase.

Crede-ma! Este o cale mai buna. Putem respinge glorificarea "omului ocupat" si ne putem conecta profund cu oamenii care conteaza cel mai mult pentru noi in aceasta viata. Suntem in stare sa facem o schimbare. Nu este nimic mai important decat a trai viata asa cum trebuie.

Citește și:

foto prima pagina: Alex Brylov, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.