Setari Cookie-uri

Aceasta femeie credea ca a gasit sotul perfect. In miez de noapte s-a intamplat ASTA

Trebuie sa vedeti si voi acest filmulet si sa cititi cuvintele curajoase ale acestei femei.

Numele meu este Catherine. Am 34 de ani si locuiesc in Loveland, Colorado. Fiica mea Alyssa are aproape 17 ani. In urma cu doi ani am inceput sa ma intalnesc cu un barbat pe care il cunosteam de 20 de ani… Aaron Tyrell Scott. I-am oferit trei copii… un baietel si doua fetite.

Fiica lui mai mare este cu doar un an mai mica decat fiica mea. El a lucrat in marina. A fost politist timp de trei ani in Mooresville, N.C. Prietenii lui il iubeau la nebunie. Era foarte apropiat de mama lui. Iubea la nebunie sa se plimbe cu motocicleta lui. Muncea extrem de mult. Era un barbat foarte inteligent. Se purta frumos cu mine.. si era foarte romantic.

Credeam ca, in sfarsit, mi-am gasit sufletul pereche, omul alaturi de care voi trai pana la adanci batraneti.

Pe data de 18 iunie 2014 ne-am casatorit. Am fost ataaat de fericita.

Pe data de 23 aprilie 2015 am primit un telefon de la politie… cu o noapte in urma imi asaltase sexual fiica. Ea avea 15 ani. L-am dat afara din casa imediat… divortul nostru s-a incheiat pe data de 1 Septembrie 2015.

Citește și:

A sustinut ca este nevinovat pana cand… testul ADN a iesit pozitiv. Doar atunci a cerut o intelegere cu instanta.

Pe data de 20 ianuarie 2016 a fost condamnat la 90 de zile de inchisoare… si opt ani de liberare conditionata.
Instanta nu a anuntat-o pe mama copiilor lui de aceasta condamnare. Stranger Danger (Strainul Pericol) este o gluma… Monstrii arata si se poarta normal. Sunt foarte buni in a ascunde cine sunt cu adevarat. Ei sunt oamenii in care avem incredere si care stau cu copiii nostril zi de zi.

Toate mamele singure ar trebui sa fie foarte atente si sa verifice Registrul national al infractorilor sexuali. Toti parintii ar trebui sa invete despre CUM pedofilii isi aleg si isi exploateaza victimele. Toti copiii care dezvaluie ca sunt abuzati trebuie crezuti.

Stiu ca acest subiect ii face pe unii oameni sa se simta ciudat si neconfortabil… Stiu ca vrei sa crezi ca tie nu ti s-ar putea intampla niciodata, dar.. discretia si linistea sunt modul in care aceste animale scapa.

Citește și:

1 din 5 fete si 1 din 20 de baieti sunt victime ale abuzului sexual… Va rog, impartasiti acest filmulet cu toate mamele singure pe care le stiti.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.