Setari Cookie-uri

Viata nu are subtitrare, ori o intelegi ori nu...

Aceasta tanara a aflat ca sotul ei are o amanta; simtea ca viata ei nu mai are sens, asa ca a vrut sa se sinucida. Insa ceva a oprit-o si i-a schimbat radical viata.

O tanara era pe acoperisul unui cladiri inalte. Aflase ca sotul ei o insela de ceva timp si voia sa puna capat vietii sale. Simtea ca nimic nu mai are rost. Dupa o scurta ezitare, ea a facut un pas inainte.... caderea a fost rapida. Dar, chiar inainte de a atinge trotuarul, sufletul ei s-a umplut de frica. Dintr-o data, a simtit imbratisarea cuiva.

A deschis ochii si a vazut un inger care o tinea in bratele sale.

Fata a intrebat cu furie: "De ce nu m-ai lasat sa cad?"

Ingerul: "Te voi lasa sa pleci daca esti de acord sa mori intelegand ca nu va exista nicio amintire cu tine parasind aceasta lume... absolut niciuna."

"Cum adica?" - a intrebat tanara foarte uimita.

"Nu ai copii care sa isi aminteasca de tine, mama ta este batrana si va muri in curand... si toti ceilalti... ei vor uita de tine in scurt timp..." - a raspuns ingerul.

Citește și:

Fata: "Si sotul meu? El se va invinovati pentru moartea mea. Va avea remuscari intreaga viata, sigur isi va aminti de mine."

Ingerul: "Asta nu se va intampla, el nu te iubeste, el este fericit cu o alta femeie. Si nu se va invinovati pentru mult timp, in scurt timp te va uita si el."

Fata: "Bine, te cred... Dar eu am lucruri, fotografii."

Ingerul: "Casa ta va arde in cel putin un an... si toate lucrurile se vor transforma in cenusa..."

Fata: "Dar prietenii au fotografii cu mine."

Ingerul: "Nu ai prieteni!"

Fata: "Dar... sunt in fotografiile de la scoala, cu clasa mea."

Dintr-o data, ingerul a inceput sa isi desfaca mainile.

"Ma lasi sa mor pentru ca ti-am dovedit ca sunt amintiri cu mine care se vor pastra in timp?" - a intrebat fata batjocoritor.

Citește și:

"Nu. Te agati de nimicuri, de oportunitati inutile. Vrei sa ma convingi sa te lasi sa mori... Altii se agata de oportunitati inutile astfel incat sa poata trai... Nu vreau sa imi petrec aceste momente cu tine pentru ca am atatia oameni pe care ii pot ajuta. Eu vreau sa dau oamenilor o sansa sa traiasca... nu sa moara."

In acel moment fata a inteles ca viata ei este mai pretioasa decat orice pe lumea asta... si s-a prins cu ambele maini de gatul ingerului.

Cele mai importante doua zile din viata ta sunt ziua in care te-ai nascut si cea in care afli de ce."

foto prima pagina: PsychoShadow, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.