Setari Cookie-uri

Fiecare are amintirile pe care le merita

O mica poveste din care toti avem cate ceva de invatat. Citeste-o si tu.

A existat odata o pasare care zbura pe cer, inota in firicelele de ploaie de vara, se distra printre nori, se hranea cu musculite la pranz... era ca toate pasarile cerului: LIBERA.

Dar ea avea un obicei: de fiecare data cand se intampla ceva in viata ei, fie ca era vorba de un lucru bun sau un lucru rau, pasarea lua o piatra de pe sol. In fiecare zi ea sorta pietrele ei, radea, isi amintea de evenimentele pline de bucurie si plangea amintindu-si de cele triste.

Aceasta pasare cara intotdeauna pietrele cu ea chiar daca zbura pe cerul albastru sau mergea pe pamant sau inota in apa... niciodata nu uita de ele. Anii au trecut, iar pasarea libera a adunat o multime de pietre... si in fiecare zi le sorta, isi amintea de lucrurile din trecut. Aceste pietre erau tot mai multe si deveneau tot mai grele... intr-o zi, pasarea nu a mai putut sa zboare sau sa mearga prea mult.

Citește și:

Aceasta pasare care putea fi libera, acum era prinsa de trecut. Nu mai putea prinde musculite, doar ploaia rara o mai spala... Dar, cu mult curaj, ea isi pazea tot timpul amintirile pretioase. In scurt timp, a murit de foame si de sete... si asta doar pentru o gramada jalnica pe pietre fara valoare.

foto prima pagina: EvgenySHCH, Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.