Setari Cookie-uri

Povestea cu cea mai pretioasa lectie de viata

Aceasta povestioara iti poate aduce o schimbare neasteptata in viata ta.

Intr-o zi, un baietel a venit la tatal lui si i-a spus:

"Tata, eu nu mai pot face acest lucru. Toate lectiile si antrenamentele pe care le am ma obosesc maxim, iar rezultatul nici nu se schimba. Poate ca nu sunt destinat sa joc baschet... poate ca visul meu nu va deveni niciodata realitate."

Tatal s-a uitat cu ochi calzi la fiul sau si i-a raspus:

"Stii, fiule, fiecare persoana are in aceasta viata un vis, un scop. Fiecare actiune si pas pe care il facem ne aduc mai aproape de acest vis. Nimeni nu a spus ca este usor, trebuie sa luptam pentru ce ne dorim; avem obstacole de trecut si compromisuri de facut.

Cel mai simplu mod este, bineinteles, sa renunti... sa nu mergi pana la final deoarece drumul este prea dificil si nu suntem obisnuiti sa iesim din zona de confort. Vrem ca totul sa fie usor, dar dorintele sunt trecatoare... acesta este modul in care visul nostru moare, iar obiectivul devine imposibil de gasit.

Citește și:

Treptat, viata devine o rutina fara profunzime si sens. Apoi, intr-o zi, incercam sa uitam si sa o luam de la capat... ne asteapta o noua zi pentru a avea o viata diferita. Dar noi obstacole vin in calea noastra si ne oprim din nou. Devenim plini de frustrare si furiosi pentru propria noastra neputinta.

Dar trebuie sa ne amintim un singur lucru: nu trebuie sa renuntam... ci sa luptam. Nu conteaza ca am pierdut o batalie si chiar zeci de batalii. Viata merge inainte! In noi exista cei mai mari dusmani ai nostri: lenea, frica, indoiala, nehotararea.

Viata nu este usoara... insa este minunata daca o traim asa cum vrem."

foto prima pagina: HTeam, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.