Budinca din paine este un desert "de moda veche", fiind pregatit inca din secolul al 13-lea in Marea Britanie. Acesta era cunoscut inainte sub numele de "budinca omului sarac" deoarece era facut din paine neconsumata, uscata, care pur si simplu era umezita in apa si combinata cu zahar si alte cateva ingrediente pentru aroma.

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Acum aceasta budinca din paine este servita chiar si la restaurantele de lux din lumea intreaga. Iar noi am gasit cea mai buna reteta pentru voi.

Iata ingredientele necesare:

- 8 - 10 cani de cubulete de paine alba;

- fructe optional: un mar decojit si maruntit si stafide/ afine/ capsuni sau alte fructe de sezon;

- pentru crema: 4 oua mari, 200 de grame de zahar, esenta vanilie, un varf de scortisoara, 50 de grame de unt topit si racit, 4 cani de lapte sau smantana dulce.

Se prepara atat de usor... si este atat de gustoasa. Trebuie sa o incercati si voi.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

foto prima pagina: captura Youtube

Mancarea pe care o prepari pe o singura foaie de copt
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: