Flori si bomboane. Cu o astfel de combinatie de cadou nu ai cum sa dai gres; cu toate acestea, la anumite ocazii trandafirii traditionali si bomboanele nu sunt de ajuns; de aceea acest artist bucatar ne invata cum sa transformam un tort obisnuit intr-o adevarata opera de arta - si asta doar cu cateva produse.

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

In filmulet ne sunt prezentati pasii necesari pentru a crea forma vezei in care sunt tinuti "trandafirii" (obtinuti tot din frisca amestecata cu putin colorant alimentar).

Cu putina frisca alba si glazura aurie, ea creeaza un design elegant, de cos impletit. La final adauga frunze verzi sialti cativa trandafiri decorativi.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

foto prima pagina: captura Youtube

Incepe sa adauge frisca colorata pe blatul de tort. Ce urmeaza? INCREDIBIL
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: