Toata lumea se inghesuie sa incerce aceasta reteta. Motivul? Este diferita, extrem de gustoasa si foarte usor de facut.

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Checul cu pui este noul trend in materie de feluri de mancare. Acesta se prepara destul de repede si arata incredibil, motiv pentru care a devenit extrem de popular pe internet intr-un timp foarte scurt.

Iata cat de usor este de facut.

Ingredientele necesare:

- o lingura ulei vegetal;
- o cana de ceapa maruntita;
- 2 catei de usturoi;
- pasta de ardei iute (dupa gust; pas optional);
- amestec de condimente (dupa preferinte);
- 1 1/2 cana de piept de pui maruntit si fiert (la gratar sau la rotisor);
- 1 1/2 cana de cascaval dat prin razatoare;
- 1/2 cana de ardei gras verde cubulete;
- 240 de grame de faina de porumb (sau faina de grau);
- 2/3 cani lapte;
- 3 oua;
- 1/2 cana cascaval ras;
- ceapa verde maruntita pentru garnitura.

Cum se prepara:

Pasul1: Incalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius;

Pasul 2: Intr-o tigaie, adauga ulei si ceapa si lasa la calit pentru aproximativ 5 minute; adauga ardeiul gras, usturoiul, pasta de ardei iute, condimentele si carnea de pui. Amesteca pentru a incorpora bine toate ingredientele. Lasa pe foc pana cand se evapora tot lichidul.

Pasul 3: Ia tigaia de pe foc si adauga cascavalul ras.

Pasul 4: Prepara aluatul din faina, lapte si oua.

Pasul 5: Ia o tava de chec (recomandat rotunda) si adauga jumatate din aluat in ea; peste adauga amestecul din tigaie, apoi inca un strat de aluat.

Pasul 6: Baga la cuptor pentru 30-35 de minute (pana cand aluatul este bine rumenit.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

foto prima pagina: captura Youtube

Trei retete rapide pentru oaspeti-surpriza!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: