Toata lumea se inghesuie sa incerce aceasta reteta. Motivul? Este diferita, extrem de gustoasa si foarte usor de facut.

Trei retete rapide pentru oaspeti-surpriza!

Checul cu pui este noul trend in materie de feluri de mancare. Acesta se prepara destul de repede si arata incredibil, motiv pentru care a devenit extrem de popular pe internet intr-un timp foarte scurt.

Iata cat de usor este de facut.

Ingredientele necesare:

- o lingura ulei vegetal;
- o cana de ceapa maruntita;
- 2 catei de usturoi;
- pasta de ardei iute (dupa gust; pas optional);
- amestec de condimente (dupa preferinte);
- 1 1/2 cana de piept de pui maruntit si fiert (la gratar sau la rotisor);
- 1 1/2 cana de cascaval dat prin razatoare;
- 1/2 cana de ardei gras verde cubulete;
- 240 de grame de faina de porumb (sau faina de grau);
- 2/3 cani lapte;
- 3 oua;
- 1/2 cana cascaval ras;
- ceapa verde maruntita pentru garnitura.

Cum se prepara:

Pasul1: Incalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius;

Pasul 2: Intr-o tigaie, adauga ulei si ceapa si lasa la calit pentru aproximativ 5 minute; adauga ardeiul gras, usturoiul, pasta de ardei iute, condimentele si carnea de pui. Amesteca pentru a incorpora bine toate ingredientele. Lasa pe foc pana cand se evapora tot lichidul.

Pasul 3: Ia tigaia de pe foc si adauga cascavalul ras.

Pasul 4: Prepara aluatul din faina, lapte si oua.

Pasul 5: Ia o tava de chec (recomandat rotunda) si adauga jumatate din aluat in ea; peste adauga amestecul din tigaie, apoi inca un strat de aluat.

Pasul 6: Baga la cuptor pentru 30-35 de minute (pana cand aluatul este bine rumenit.

foto prima pagina: captura Youtube

Cand copiii tai cer inghetata, incearca aceasta reteta!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: